Homepage  / Filme Online / HBO

Courteney Cox, premiată, în sfârșit, cu Emmy pentru „Prietenii tăi”

Courteney Cox, premiată, în sfârșit, cu Emmy pentru „Prietenii tăi”

de Redactia Tvmania

Courteney Cox, interpreta Monicăi Geller din celebrul „Prietenii tăi”, a primit un premiu Emmy special, alături de colegii ei, scrie variety.com. 

 

Mai precis, episodul special din „Prietenii tăi: Reuniunea” (difuzat la noi de HBO, unde încă e disponibil) tocmai a primit o nominalizare la un premiu Emmy special. Courteney Cox a fost unul dintre producătorii executivi ai acestuia, alături de creatorii serialului original „Prietenii tăi”, Marta Kauffman și David Crane, și de ceilalți membri ai distribuției – Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer –, așa că de data aceasta a primit distincția împreună cu ei. 

 

Omiterea de la celebrul premiu a lui Courteney Cox ajunsese deja de pomină, de vreme ce, în cei zece ani de difuzare a serialului „Prietenii tăi” (din 1994 până în 2004), producția a obținut în total 62 de nominalizări la premiul Emmy, dintre care un premiu și patru nominalizări pentru Jennifer Aniston, un premiu și cinci nominalizări pentru Lisa Kudrow, trei nominalizări pentru Matt LeBlanc, o nominalizare pentru Matthew Perry și o nominalizare pentru David Schwimmer, dar niciuna pentru Courteney Cox. 

 

Courteney Cox rămăsese, prin urmare, singura actriță din distribuție omisă de Academia Americană de Televiziune, care nu a luat în seamă nici apariția ei din serialul ABC „Cougar Town”. Prezenta nominalizare la premiul Primetime Emmy rămâne, deci, singura de până acum, alături de cea pe care a primit-o în 2017 (nominalizarea la un Daytime Emmy pentru „Celebrity Name Game”). 

 

Chiar luna trecută, actrița mărturisea în emisiunea Sirius XM a celebrului Howard Stern, că, deși s-a bucurat mereu pentru distincțiile și recunoașterea primite de colegii ei, a fost mereu supărată că a fost lăsată pe dinafară. „Cum, eu sunt singura nevăzută de nimeni? M-a durut lucrul ăsta”, a povestit ea. 

Oricum, Courteney Cox se poate bucura acum, în plus, și de recentul premiu câștigat de serialul documentar „9 Months With Courteney Cox”, difuzat pe Facebook, care a fost premiat cu un premiu Daytime Emmy la categoria non-ficțiune.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton