Homepage  / Vedete străine

Courteney Cox, prima reacție după ce Prințul Harry a dezvăluit că s-a drogat la ea acasă

Courteney Cox, prima reacție după ce Prințul Harry a dezvăluit că s-a drogat la ea acasă

de Cătălina Matei,

Unul dintre pasajele controversate din cartea autobiografică a prințului Harry este cel în care acesta povestește cum s-a drogat cu ciuperci halucinogene acasă la Courteney Cox. Între timp, actrița a făcut primele declarații în legătură cu acest subiect.

În autobiogafia sa „Rezerva”, printre altele, prințul Harry povestește un episod din 2016, care a avut loc în casa celebrei actrițe din serialul „Prietenii tăi / Friends”. În timpul vizitei de atunci, cel de-al doilea fiu al regelui Charles a consumat ciuperci halucinogene.

Între timp, Courteney Cox a făcut și primele declarații vizavi de acest subiect. Actrița în vârstă de 58 de ani a dat un interviu pentru revista Variety, în care neagă faptul că și-ar fi servit invitații cu ciuperci halucinogene. ”Nu le-am dat eu așa ceva”, precizează ferm vedeta. Însă nici nu exclude posibilitatea că s-ar fi găsit astfel de produse în frigiderul său. „Nu spun că nu erau acolo ciuperci. Dar cu siguranță nu i-am servit”, a mai precizat Courteney.

În același interviu, actrița a mai precizat despre ducele de Sussex că „e o persoană simpatică”, amintindu-și că l-a întâlnit recent la o petrecere, însă de data aceasta el n-a mai salutat-o.

Courteney Cox spune că nu a citit încă autobiografia lui Harry, însă prietenii i-au adus la cunoștință că apare și ea, la un moment dat. Actrița nu vrea să-l judece pentru ce scrie în carte, ba chiar a precizat: ”Am auzit că este distractivă”.

Prințul Harry și Meghan Markle, ținta ironiilor în serialul „South Park”

Serialul de desene animate South Park a lansat o serie de atacuri la adresa cuplului în episodul intitulat „The Worldwide Privacy Tour”. Mai precis, în „South Park” au apărut recent două personaje care seamănă izbitor cu Harry și Meghan. Acestea pornesc într-un turneu prin lume cerând dreptul al intimitate, scrie Daily Mail.

Acum, prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au respins categorit afirmațiile potrivit cărora plănuiesc să dea în judecată serialul TV.

După difuzarea episodului, au apărut zvonuri cum că Meghan, în vârstă de 41 de ani, a fost „supărată și copleșită” de modul în care a fost portretizată de scenariștii South Park. Apoi, s-a aflat că avocații ducilor de Sussex au fost rugați să „arunce o privire” asupra serialului animat.

Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al lui Harry și al soției sale a respins acum speculațiile potrivit cărora cuplul ar intenționa să dea în judecată South Park din cauza episodului satiric, catalogând zvonurile drept „plictisitoare și nefondate” într-o declarație dată pentru Newsweek.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton