Homepage  / Vedete / Vedete străine

Courteney Cox, primele declarații despre noul episod „Friends”

Courteney Cox, primele declarații despre noul episod „Friends”

de Redactia Tvmania

După fericita veste că urmează să se filmeze un nou episod special al serialului „Friends”, Courteney Cox, care interpretează rolul Monicăi Geller, a vorbit pentru prima dată despre cât de entuziasmată este pentru acest proiect. 

Aceasta a apărut în emisiunea lui Kevin Nealon, „Hiking with Kevin”, și a vorbit despre cât de rar se întâmplă ca aproape toți actorii să se reunească. Nealon a întrebat-o pe Courteney care este reuniunea preferată cu colegii din Friends și aceasta a mărturisit că și-a revăzut colegii recent.

„Întâlnirea ideală pentru mine – și chiar am făcut recent asta și a durat o veșnicie. Nu știu câți ani au trecut, probabil 15 – și într-un final ne-am reunit și am luat cina. Și când ne-am revăzut, nu că nu s-ar mai fi întâmplat până acum… doar că nu se întâmplă atât de des, cred că ne-am văzut de două ori de la finalizarea serialului – este pur si simplu atât de distractiv. Râdem atât de mult”.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on


O cină a fost organizată în casa lui Courteney Cox, în timp ce altă întâlnire a avut loc în locuința lui Jennifer Aniston, de unde actorii au și postat o imagine în octombrie. Deși confirmarea oficială a noului episod nu a fost făcută atunci când s-a filmat episodul din Hiking with Kevin, Courteney a dezvăluit cât de entuziasmată este.

„Lucrul care mă entuziasmează este că ne vom reuni pentru prima dată, într-o cameră, și chiar vom vorbi despre show, și va fi pe HBO Max, și sunt atât de entuziasmată. Ne vom distra de minune. Va fi minunat. Până acum nu am făcut toate astea, ci doar am stat și ne-am amintit de experiențele minunate pe care le-am avut. Va fi fantastic.”

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton