Homepage  / Știri

Courteney Cox şi David Arquette s-au separat

Courteney Cox şi David Arquette s-au separat

de Redactia Tvmania

Cuplul de actori a decis să încerce o “despărţire de probă”, după 11 ani de căsnicie, în urma tensiunilor care au persistat între ei în ultimii ani.

Courteney şi David, care o au împreună pe micuţa Coco (6 ani), au motivat, printr-un comunicat, despărţirea, petrecută deja de ceva timp, prin nevoia de “a ne înţelege mai bine pe noi înşine şi de a ne da seama care sunt calităţile pe care le vrem la un partener şi la căsnicia noastră”.

“Rămânem cei mai buni prieteni şi părinţi responsabili pentru fiica noastră şi ne iubim în continuare foarte mult. Pe măsură ce trecem prin acest proces suntem hotărâţi să folosim bunătatea şi înţelegerea pentru a rezista împreună”, au completat cei doi.

Cox (46 de ani) şi Arquette (39) s-au întâlnit în 1996, în timp ce filmau pentru pelicula “Scream” şi s-au căsătorit trei ani mai târziu, la San Francisco. Courteney a devenit faimoasă cu rolul Monicăi din popularul sitcom “Prietenii tăi”, în vreme ce David nu a avut la fel de mult succes în cariera sa de actor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton