Homepage  / Vedete

Courteney Cox şi Michael Keaton, din nou împreună

Courteney Cox şi Michael Keaton, din nou împreună

de Redactia Tvmania

După ce a rupt logodna cu cântăreţul Johnny McDaid (38 de ani), Courteney Cox (51 de ani) şi-a găsit alinarea în braţele lui Michael Keaton (64 de ani).

51717237 Just Before I Go Special Screening held at The Arclight Cinemas in Hollywood, California on 4/20/15 Just Before I Go Special Screening held at The Arclight Cinemas in Hollywood, California on 4/20/15 Courteney Cox FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813

„Scânteia dintre Courteney şi Michael nu a dispărut. Se simt confortabil împreună. El o face să se simtă bine cu propria persoană. Recuperează timpul pierdut”, a spus o sursă pentru „National Enquirer”.
Actorii au mai fost împreună în perioada 1990-1995, după ce Michael Keaton a divorţat de Caroline McWilliams.
Luna trecută, Courteney Cox a rupt logodna cu chitaristul trupei Snow Patrol.
Sursa mai spunea că Jennifer Aniston i-a sugerat lui Michael Keaton să reia legătura cu Courteney Cox. „În pofida la tot ce s-a întâmplat, Michael a iubit-o în continuare pe Courteney. A sunat-o la sugestia lui Jen. După ce Courteney a trecut peste şoc, a fost ca şi cum nu s-au despărţit niciodată.
Courteney regretă că l-a părăsit pe Michael şi îi este recunoscătoare că i-a mai oferit o şansă. Jen este încântată că mai fac o încercare. I-ar plăcea s-o vadă iar pe Courteney căsătorită şi la casa ei.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton