Homepage  / Seriale / Televiziune

Cove, apariție specială într-un sitcom de la TV. „E greu să îți joc propriul rol”

Cove, apariție specială într-un sitcom de la TV. „E greu să îți joc propriul rol”
3

de Andra Stana,

În acest weekend, Cove este invitat special în sitcom-ul „Oportuniștii”, de la Prima TV. Ce spune fostul prezentator de la „Vorbește lumea” (Pro TV) și actuala gazdă de la „Flash! Monden” (Prima TV) despre rolul primit.

Sâmbătă, la Prima TV, de la ora 19.15 în sitcom-ul Oportuniștii,  invitat special va fi Gabriel Coveșeanu, cunoscutul actor și prezentatorul Flash! Monden de la Prima TV. El își va juca propriul rol și va fi inclus în diverse peripeții ale cunoscutelor personaje din serial. În urma defectării mașinii, în drumul său spre Viena, Cove cere ajutor în barul în care Ema, Neluțu și regizorul se întâlnesc de obicei.

cove si misiriantu 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Despre experiența de a juca în Oportuniștii, Cove spune: “E greu să îți joci propriul rol. Am înțeles asta mai bine după experiența din Oportuniștii. A fost o experiență tare plăcută să mă reîntâlnesc cu oameni dragi, colegi de actorie pe care îi știu de mulți ani.

M-au primit tare bine la Cluj, un oraș pe care îl îndrăgesc tare mult. Iar experiența de pe platourile de filmare și întâlnirea cu Ema, Neluțu și regizorul a fost una… ciudată. Pot să vă spun că se lasă cu ceva peripeții, încurcături ce implică… Fiscul și multe hohote de râs. Nu ratați episodul din acest weekend cu mine în rolul… meu”.

Cum va evolua totul și cum se descurcă oportuniștii, telespectatorii vor vedea sâmbătă, 13 noiembrie, de la ora 19.15. 

Sursa foto: Instagram, Prima TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton