Homepage  / Televiziune

Cove are o colegă nouă în emisiunea concurs de la Prima TV. Cine sunt prezentatorii „Primii câștigă”

Cove are o colegă nouă în emisiunea concurs de la Prima TV. Cine sunt prezentatorii „Primii câștigă”

de Ioana Maria,

Primii câștigă își pregătește debutul la Prima TV. Gabriel Coveșeanu (Cove) este cel care va prezenta noua emisiune concurs, însă, din câte se pare, nu singur. Postul de televiziune le-a pregătit fanilor o surpriză.

Chiar dacă recent, declara că îî duce dorul în emisiune, Cove o va avea în platoul emisiunii, pe nimeni alta decât pe Diana Bart, fosta parteneră de la Flash Monden.

„Sincer, îl cam plâng pe Cove, parcă nu mai e entertainment fără el. Mai ales că am făcut o echipa faină de la bun început, ne completăm tare bine. Este un om de televiziune și actor, este talentat, e altceva atunci când îl ai ca partener de prezentare, e totul mai interactiv, mai natural. Dar, știind că este implicat într-un proiect nou, îi urez succes, știu că poate face față ușor oricărei provocări! Și abia aștept să te întorci, Cove! Stiu și că citește TVMania și-mi vede mesajul”, ne-a spus recent Diana.

Primii câștigă este un quiz show dedicat tuturor telespectatorilor care sunt mari amatori de jocuri.  Prima TV le propune în această toamnă primul show interactiv. 

Am intrat în linie dreaptă cu finalizarea aplicației ce va permite telespectatorilor accesul în emisiune. Cum va arăta show-ul? Eu pun întrebările de cultură generală la televizor iar participanții concurează prin aplicație și pot răspunde pe telefon de oriunde s-ar afla. Am gândit un mecanism simplu, accesibil tuturor celor care dețin un smartphone, iar premiile vor ajunge la cei mai rapizi participanți, care au dat răspunsurile corecte. Nu e nevoie de casting, de scrisori, totul e la îndemâna telespectatorilor, suntem accesibili, cum s-ar zice, la un click distanță

Cove

4 zile pe săptămână, de luni până joi, pasionații de quiz show vor putea participa la Primii câștigă de pe telefon, tabletă, laptop, de oriunde s-ar afla, în fața televizorului sau urmărind Prima TV de pe alt dispozitiv.

“Mă bucur sa fiu din nou colegă de platou cu Cove. Suntem deja un cuplu de succes si le vom fi alături concurentilor pas cu pas. E o provocare, un show ce îmbină divertismentul cu precizia unei minți antrenate și abia aștept să îi premiem pe primii care…câștigă”, spune Diana Bart, co-prezentator al emisiunii. 

Primii câștigă este un show unic de televiziune, în fiecare ediție prezentatorii vor adresa 15 întrebări și toți cei care reușesc să răspundă corect la toate întrebările vor împărți marele premiu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton