Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cove, despre asocierea sa cu Dan Negru. Ce spune vedeta despre „Primii câștigă”, noul quiz-show de la Prima TV. „Să nu uităm însă că…”

Cove, despre asocierea sa cu Dan Negru. Ce spune vedeta despre „Primii câștigă”, noul quiz-show de la Prima TV. „Să nu uităm însă că...”
7

de Andra Stana,

Gabriel Coveșeanu se întoarce la TV cu o nouă emisiune. Cove va prezenta alături de Diana Bart game-show-ul „Primii câștigă”. Recent, vedeta Prima TV a vorbit despre asocierea sa cu Dan Negru.

Cove a vorbit recent despre cea mai nouă emisiune pe care o va prezenta la Prima TV, alături de Diana Bart. Printre altele, în interviul pentru unica.ro, actorul a pus punct pe „i” și a vorbit despre emisiunile de tip quiz-show de la noi, dar și despre Dan Negru.

Întrebat dacă mai este loc și de alte emisiuni de tip quiz-show la TV, în România, Cove a fost categoric. „Evident! Românii sunt inteligenți și dornici de acest tip de show. Dan (Negru, n.r.) face o treabă foarte bună. Să nu uităm însă că primul show de acest fel, „Vrei să fii milionar”, prezentat de Virgil Ianțu a fost aici, la Prima TV.”, a explicat Cove.

Premieră la Prima TV. Când începe „Primii câștigă”, emisiunea concurs prezentată de Cove și Diana Bart (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Premieră la Prima TV. Când începe „Primii câștigă”

Concursul de cultură generală „Primii câștigă” se pregătește de lansare, la Prima TV. „Primii câștigă”, o emisiune de tip quiz-show, se lansează la Prima TV luni, pe 5 decembrie 2022. Noua emisiune-concurs, care va fi prezentată de Gabriel Coveșeanu (Cove) și Diana Bart, va putea fi urmărită de la ora 19.15.

Emisiunea-concurs va fi difuzată de Prima TV de luni până joi

Mecanismul emisiunii-concurs „Primii câștigă”

Pentru a-și adjudeca premiul cel mare, telespectatorii trebuie să descarce gratuit aplicația Primii câștigă din Apple Store și Google Play și să urmărească Prima TV. Apoi:

  • Ei vor răspunde la 10 întrebări de cultură generală care vor apărea doar pe micul ecran.
  • Fiecare întrebare va avea 4 variante de răspuns, dintre care una singură este corectă.  
  • Participanți vor avea la dispoziție 10 secunde de la momentul afișării acestora pe ecranul device-ului, pentru a răspunde la întrebare, răspunsul este apoi transmis de către telespectatori de pe device-ul utilizat.

Cove, despre quiz-show-ul „Primii câștigă”

Cove a explicat, la rândul său, cine poate deveni câștigător al noului său show prezentat la Prima TV.

Ne bucurăm să intrăm în casele telespectatorilor noștri fix în Ajun de Moș Nicolae. Aducem în dar premii în bani pentru cei care sunt rapizi și știu să răspundă corect. Câștigători vor fi primii 5 participanți care răspund cel mai rapid la ultima întrebare si au răspuns corect la toate cele 10 întrebări.

Toți concurenții pot juca până la finalul concursului, când vor afla dacă au fost sau nu eliminați pe parcurs și care sunt răspunsurile corecte la toate întrebările”, explică Cove mecanismul Primii câștigă.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton