Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cove, despre cei 6 ani la „Vorbește lumea”: „Se spune că schimbările sunt bune” | EXCLUSIV

Cove, despre cei 6 ani la „Vorbește lumea”: „Se spune că schimbările sunt bune” | EXCLUSIV
11

de Redactia Tvmania

Astăzi, 13 iulie, emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, aniversează șase ani de la debut! Cove, pe numele său real Gabriel Coveșanu, a vorbit în exclusivitate pentru TVMania despre acești ani petrecuți în fața telespectatorilor zi de zi.

 

Vorbește lumea a debutat la Pro TV în 2015. În primă etapă emisiunea a avut patru prezentatori: Răzvan Fodor, Nadine, Sore și Vica Blochina. La 3 luni de la debut însă, Răzvan Fodor era înlocuit de Cove, care a rămas gazda emisiunii până în prezent. Ulterior și prezențele feminine s-au schimbat odată cu debutul celui de-al doilea sezon, care a adus-o pe Adela Popescu la cârma emisiunii altături de Cove. Schimbările temporare au mai avut loc ulterior, după ce Adela Popescu a devenit mămică. 

Astăzi este sărbătoare mare în echipa emisiunii „Vorbește lumea”, care aniversează pe 13 iulie șase ani de când a debutat pe micile ecrane. Cove, veteranul emisiunii, ne-a povestit ce se mai întâmplă în culisele emisiunii!

TVMania: Șase ani de „Vorbește lumea”! Un proiect plin de veselie. Cum au fost acești ani pentru tine?

Cove: Așa este, un proiect foarte vesel și foarte frumos, de care eu m-am bucurat la maximum. Am avut ocazia de a fi live, zi de zi, alături de cei de acasă, ne-am făcut mulți prieteni care au ales să sărbătorească alături de noi cele mai importante momente din viața lor și am avut în spate o echipă foarte mișto care a făcut totul posibil. 

În același timp, al cincilea an al show-ului a fost unul plin de schimbări. Cum le-ai resimțit tu, veteranul emisiunii? 😊

Se spune că schimbările sunt bune, așa că eu mă gândesc cu drag la fiecare dintre cei care ne-au fost pe set. Am început anul cu Adela care mi-a dat vestea că o să stea mai mult pe acasă deoarece e gravidă, am continuat cu Lora care acum își dedică mai mult timp celorlalte activități din viața ei, iar acum am zis că e momentul să fie mai aglomerat în studio, și avem o gașcă mare și cu chef de distracție a cărei componență s-a mai schimbat. 

 

Te ajută noua gașcă a emisiunii? Dacă da, în ce sens?

Au adus multă energie, asta e sigur. Zi de zi se gândesc la noi provocări la care să-i supunem pe invitați. În plus, mi-au ținut și locul cât am fugit două zile să filmez pentru un film, deci uite că m-au și ajutat! 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton