Homepage  / Vedete româneşti

Cove, despre motivul pentru care a renunțat la „Vorbește lumea”: „Singura nemulțumire era că nu puteam pleca”

Cove, despre motivul pentru care a renunțat la „Vorbește lumea”: „Singura nemulțumire era că nu puteam pleca”

de Ioana Maria,

Cove a surprins pe toată lumea, după ce a anunțat că a încheiat colaborarea cu Pro TV. După ani de zile petrecuți la cârma emisiunii „Vorbește lumea”, prezentatorul TV a renunțat la colaborarea cu PRO TV și a plecat la PRIMA TV, televiziune cu care a mai colaborat și în trecut. Acum, acesta a vorbit și despre motivul pentru care a luat această decizie, scrie spectacola.ro.

„Sunt de principiul că schimbările sunt necesare în viată, mai ales în cazul profesiilor vocaționle și uneori, chiar dacă anumite schimbări pot părea neașteptate sau bruște pentru unii, în cazul meu ale au venit mereu la timpul potrivit. Și, cum spunea o mai veche colaboratoare, viața e plină de…surprize- surprize”.

„Nu pot spune că a fost ceva ce m-a nemulțumit, a fost o perioada foarte frumoasă, obositoare,  e drept, pentru că nu este ușor să ai o emisiune în direct, zilnic. Dar singurul motiv de nemulțumire era acela că nu puteam pleca foarte departe în vreo călătorie pentru că doar weekendurile le aveam libere și nu îmi puteam permite o călătorie mai lungă. Mai ales pentru copii a fost greu. Mie îmi place să merg iarna în destinații calde, iar acestea sunt departe și nu îmi puteam permite aceste vacanțe

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton