Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cove, dezvăluiri neașteptate despre noua lui emisiune de la Prima TV. „Emoțiile sunt mari”

Cove, dezvăluiri neașteptate despre noua lui emisiune de la Prima TV. „Emoțiile sunt mari”

de Andra Stana,

Cove, care a prezentat până de curând, alături de Diana Bart, emisiunea „Flash Monden”, se întoarce la Prima TV cu o nouă emisiune, anunță Fanatik. Realizatorul a făcut declarații despre noul lui proiect, despre care spune că își dorește să fie un adevărat succes.

După concediu, Gabriel Coveșeanu sau Cove, așa cum a devenit cunoscut, s-a întors la muncă, la Prima TV, unde pregătește alături de o întreagă echipă „Primii câștigă”. Este vorba de o emisiune de tip quiz-game. Potrivit noii grile de toamnă de la Prima TV, show-ul va fi difuzat de patru ori pe săptămână.

„Am emoții în legătură cu această emisiune, cum este firesc. Emoțiile sunt mari mai ales când vorbim despre emisiuni în direct. Este un proiect nou, un quiz-game inedit. Pentru mine este prima oară când prezint un astfel de format.

Am mai prezentat game-show-uri, însă este primul quiz-show de acest tip. Proiectul este unul deosebit. Mă bucur că astfel de emisiuni prind tot mai mult la noi”, a declarat Cove pentru sursa menționată mai sus.

Înainte să primească propria lui emisiune, Cove a moderat emisiunea „Flash Monden”, alături de Diana Bart. Show-ul a revenit de ieri, 5 septembrie, pe micul ecran, dar fără el, scrie libertatea.ro.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton