Homepage  / Vedete româneşti

Cove, fericit cu decizia de a veni la „Flash Monden”: „Sunt colegi alături de care împărtășesc aceeași pasiune de a face televiziune de calitate”

Cove, fericit cu decizia de a veni la „Flash Monden”: „Sunt colegi alături de care împărtășesc aceeași pasiune de a face televiziune de calitate”
5

de Redactia Tvmania

A fost una dintre cele mai discutate știri ale începutului de sezon: după șase ani la Pro TV, în calitate de prezentator la „Vorbește lumea”, Cove s-a mutat la Prima (unde a mai lucrat și înainte), unde face deja echipă cu Diana Bart la emisiunea „Flash Monden”. Chiar înainte de debutul noului sezon, prezentatorul ne-a dat câteva detalii despre mutare, despre cum i s-a schimbat programul, dar ne-a spus și povestea... unor „sărmăluțe demențiale”. 

Noul sezon tv aduce o schimbare importantă în carieră ta. Cum a fost transferul la Prima după șase ani la Pro TV?

A fost o schimbare binevenită, aveam nevoie de noi provocări, simțeam că este momentul să schimb ceva în viața mea, iar acel moment a venit. Sunt mulțumit de decizia luată și fericit să mă aflu în echipa Prima TV.

Care a fost argumentul celor de la „Flash Monden” care te-a convins să vii în echipa lor?

La „Flash! Monden” am găsit o echipa tânără, entuziastă, de profesioniști. Sunt colegi alături de care împărtășesc aceeași pasiune de a face televiziune de calitate. Sunt prezent acum în prime-time, de luni până vineri de la 19.30 și duminică de la aceeași oră, pe Prima TV. Ne vedem acolo, bunii mei.

Treci de la o emisiune de dimineață la una difuzată seară. Cum ți s-a schimbat programul?

Radical în bine. Deși vreme de 6 ani am făcut o emisiune matinală, să îi spunem, trebuie să recunosc că eu nu sunt o persoană matinală și că funcționez mult mai bine seara. Am acum mai mult timp pentru a rezolva problemele de peste zi și mă simt tare bine în această postură nouă, de apariție seara pe tv.

Faci echipă pe micul ecran cu Diana Bart. Vă cunoșteați dinainte? Ați mai colaborat până acum?

Ne-am cunoscut în urmă cu 6 ani pe vremea când eram și eu la Prima TV și mi-a gătit niște sărmăluțe demențiale. Și atunci mi-am spus în gând: „aici trebuie să mă întorc ☺” O urmăream pe Diana la tv si ne-am tot întâlnit la evenimentele mondene de-a lungul anilor. Mă bucur să lucrăm împreună.

Care sunt impresiile după primele interacțiuni cu Diana, cu echipa din spatele camerelor?

Ne înțelegem foarte bine, avem o comunicare foarte bună și suntem clar pe aceeași lungime de undă. Diana este o parteneră extraordinară, tonică, frumoasă, talentată și extrem de generoasă. Și este un om de echipă.

Cum a fost vara aceasta pentru familia Coveșeanu? Toată lumea e gata pentru un nou an școlar?

A fost o vară frumoasă, am petrecut împreună vacanța și, într-adevăr, ne-am pregătit pentru noul an școlar. Bogdan este clasa a VI-a și ne îndreptăm cu pași repezi spre adolescență. A început o nouă etapă în viața lui Răzvan, clasa pregătitoare. Prima zi de școală a fost foarte emoționantă. Să vezi ghemotocul ăsta mic cum intră pe porțile școlii bucuros și emoționat, temător, dar în egală măsură fericit, creează un mix de sentimente pentru orice părinte.

 Ce proiecte mai ai pentru viitorul apropiat?

În paralel continui proiectele de la teatrul „Ion Creangă” unde vă aștept împreună cu cei mici să urmăriți toate spectacolele. Sperăm că ne vom întâlni mult timp în sala de teatru. Și, poate, cine știe, ne vedem pe micul ecran și cu alte proiecte. 😉

COVE-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton