Homepage  / Știri / Televiziune

Cove părăsește „Vorbește lumea” de la Pro TV

Cove părăsește „Vorbește lumea” de la Pro TV
4

de Andra Stana,

Emisiunea „Vorbește lumea” trece prin noi schimbări. De luni, 30 august, Adela Popescu se întoarce pe micul ecran, anunțul fiind făcut chiar astăzi de vedeta Pro TV. A doua noutate este că Gabriel Coveșeanu nu va mai face parte din acest proiect.

Noul sezon „Vorbește lumea” revine pe post începând de luni, 30 august, de la ora 10.30, a anunțat Pro TV. Încă din prima ediție, Adela Popescu va fi singură la cârma emisiunii, scrie Paginademedia.ro. Cove, pe numele său întreg Gabriel Coveșeanu, pleacă de la „Vorbește lumea”.

Cove a prezentat timp de 6 ani „Vorbește lumea”

Gabriel Coveșeanu a fost unul dintre moderatorii emisiunii „Vorbește lumea” începând din toamna anului 2015. Atunci, din luna septembrie, Cove i-a luat locul lui Răzvan Fodor.

Potrivit sursei citate, timp de câteva luni, Cove a prezentat emisiunea alături de alte trei prezentatoare. El le-a avut alături pe Nadine, Sore si Vica Blochina până în ianuarie 2016. Chiar de atunci, Adela Popescu s-a alăturat proiectului de la Pro TV.

Apoi, Adela Popescu a renunţat de două ori la acest proiect pentru că se pregătea să nască. În ambele rânduri, locul ei a fost ocupat, temporar, de Lora.

De curând, în prima jumătate a acestui an, Cove a prezentat tot alături de Lora emisiunea. După ce Lora și-a anunțat plecarea de la „Vorbește lumea”, Gabriel Coveșeanu a avut alături de el alţi cinci co-prezentatori: Sore, Veve & Coţofană (matinalii PROFM), Theo Rose şi Viviana Sposub.

Cove-paraseste-„Vorbeste-lumea-de-la-Pro-TV-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton