Homepage  / Vedete româneşti

Cove revine la emisiunile-concurs. Cum arăta acum 15 ani, la primul lui quiz show. EXCLUSIV

Cove revine la emisiunile-concurs. Cum arăta acum 15 ani, la primul lui quiz show. EXCLUSIV

de Vasilica Rogozanu,

Au trecut aproape 15 ani de când Gabriel Coveșeanu a început să prezinte emisiunea-concurs „Accepți sau nu”, la Kanal D, și iată că actorul revine la acest tip de format. În primăvara lui 2008, Cove făcea adaptarea formatului „Deal or No Deal” (ce va fi relansat în curând de Pro TV, sub titlul „Batem palma”), iar acum încearcă terenul cu prima emisiune-concurs interactivă din România, la Prima TV: „Primii câștigă”.

Cove, în 2008, la „Accepți sau nu” (Kanal D)

Ce s-a schimbat în acești 15 ani? „Suntem în 2022 și televiziunea a evoluat. Ce a rămas, și mă bucur tare, este apetitul românilor pentru jocuri, curiozitatea mereu prezentă și inteligența nativă a acestui popor”, ne-a spus el.

Premieră: un show la un click distanță

Despre noua emisiune, „Primii câștigă”, care este deocamdată în pregătire, Cove ne-a dat, în exclusivitate, mai multe detalii.

Cove revine la emisiunile concurs

„Este un quiz show. Românii sunt mari amatori de jocuri, sunt inteligenți și iubesc să fie parte din competiții care să le valorifice intelectul. Și, mai ales, vor să poată participa la acest tip de concurs oricând și de oriunde. Cu asta venim noi la Prima TV nou, cu primul show interactiv. Suntem în linie dreaptă cu finalizarea aplicației ce va permite telespectatorilor accesul în emisiune. Cum va arăta show-ul?

Eu pun întrebările de cultură generală la televizor iar participanții concurează prin aplicație și pot răspunde pe telefon de oriunde s-ar afla. Am gândit un mecanism simplu, accesibil tuturor celor care dețin un smartphone, iar premiile vor ajunge la cei mai rapizi participanți, care au dat răspunsurile corecte. Nu e nevoie de casting, de scrisori, totul e la îndemâna telespectatorilor, suntem accesibili, cum s-ar zice, la un click distanță.”

La un an de la transferul la Prima, unde a făcut „Flash Monden”, Cove lasă în urmă zona mondenităților. Regrete? „Nu am. Mă bucur de această nouă etapă, de provocarea ce mi-a fost oferită de Prima TV și sunt sigur că vom face treaba bună împreună, eu și telespectatorii.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton