Homepage  / Vedete româneşti

Cove și Diana Bart i-au scris lui Moș Crăciun. Ce-și doresc prezentatorii „Flash Monden”

Cove și Diana Bart i-au scris lui Moș Crăciun. Ce-și doresc prezentatorii „Flash Monden”

de Cătălina Matei,

Cine a spus că părinții nu-i pot scrie lui Moș Crăciun?! Până la urmă, și ei sunt tot niște copii. Mai mari, ce-i drept... La fel ca Diana Bart și Cove (Gabriel Coveșeanu), prezentatorii emisiunii „Flash Monden” de la Prima TV. Ce i-au cerut Moșului?

De aproape 3 luni încoace, Cove și Diana Bart prezintă împreună emisiunea „Flash Monden”, iar chimia dintre ei trece lejer de micul ecran. Pentru că se înneleg de minune și râd cu poftă.

„De fapt, noi am funcţionat bine din prima. Şi am fost primiţi foarte bine de telespectatorii Prima TV. Ne completăm foarte bine, ne amuzăm mult, suntem naturali şi asta cred că se vede pe sticlă”, ne lămurește Cove.

Cât despre râs… cei doi se amuză atât de tare încât orice tentativă de a filma… eșuează. Care a fost cea mai memorabilă zi din acest punct de vedere?

„Ziua în care, de atâta amuzament, nu am reuşit să tragem o emisiune decât cu greu”, mărturisește Diana.

Iar partenerul ei de prezentare o completează: „Da, pentru că am avut o criză de râs şi nu m-am mai putut opri. Şi, când credeam că e gata, mă uitam la Diana, ea râdea, şi o luăm de la capăt. Pentru noi a fost amuzant, nu ştiu pentru colegi :)”.

Cu ochii pe TV și după emisiune

Dincolo de emisiunea de la Prima TV, cei doi prezentatori sunt implicați și în alte proiecte. În timp ce Cove ar spectacole la Teatrul Ion Creangă, Diana se dedică trup și suflet unui alt proiect, culinar, dar și diverselor campanii publicitare.

Iar când timpul le permite, se relaxează și în fața micului ecran. Ce urmăresc cei doi la TV?

„Pe mine mă relaxează programele culinare și de design interior. Atunci când am treabă prin casă și când vreau să mă relaxez merge televizorul pe program de jazz sau muzică clasică. Iar atunci când am timp, nu ratez serialele de pe Netflix”, ne dezvăluie Diana.

Iar Cove nu ratează filmele de animație și datorită mezinului său, Mihai Răzvan, în vârstă de 6 ani. Bineînțeles, că își împarte timpul și cu băiatul cel mare, cu Bogdan Matei, acum în vârstă de 12 ani. 

Evident, în ambele cazuri, Diana având și ea două fetițe minunate, pe Maira, de 4 ani, și Amina, care a împlinit 1 an în iulie, timpul pentru a urmări în tihnă programe TV… e cam limitat.

Dragă Moș Crăciun…

Niciodată nu e prea târziu să-i scrii lui Moș Crăciun… nici când ai depășit de ceva timp vârsta majoratului și ești părinte cu normă întreagă! Ce își doresc să găsească sub bradul împodobit cei doi prezentatori ai emisiunii „Flash Monden”?

„Moșul știe întotdeauna din timp ce îmi doresc. Pentru anul acesta i-am lăsat scris să îmi aducă o pereche de cizme iconice crem, la care visez, să vedem dacă am fost suficient de cuminte să le și primesc J”, ne mărturisește Diana.

Cât despre Cove… „O vacanţă într-o ţară caldă mi-aş dori”. Dacă tot am aflat ce își doresc părinții, să descoperim ce vor și cei mici.

„Multe jucării. Maira este mai mare şi ştie exact ce să ceară. Este în perioada în care îi plac păpuşile şi poneii. Pentru Amina, Moşul e încă ceva mai greu de înţeles. Va fi, cred, un an în care va înţelege mai bine ce înseamnă Crăciunul. Ea se bucura alături de sora ei mai mare de cate ori o vede fericită”, spune Diana.

Câte despre voinicii lui Cove… „Cel mic sigur vrea jucării şi ceva gadgeturi, iar cel mare vreun gadget de ultima generaţie. Le-am spus că e musai să îi scrie Moşului, să îl ajute să afle ce îşi doresc. Eu mă bucur să fiu ajutorul Moşului şi să le văd de fiecare dată bucuria atunci când găsesc cadoul pe care şi-l doresc”.

Amintiri despre Moș Gerilă

Pentru „copiii” mai mari, născuți înainte de ’89, precum Cove și Diana, Moșul cel bun era cunoscut sub numele de Moș Gerilă. Ce amintiri îi leagă pe cei doi de acele vremuri?

„La Braşov, Crăciunul este frumos dintotdeauna. Îmi aduc aminte de aerul rece din iarnă, de derdeluş, de Tâmpa sub zăpadă şi de domnul Acela costumat în roşu care venea cu câteva cadouri.

Erau mai mult dulciuri şi banane, că nu avea săracul de unde să cumpere atâtea jucării”, își amintește Diana. ”O, ho, ho! Ce vremuri. Ce bucurie, ce frig, ce joacă! Era veselie mare când se apropia Crăciunul că era momentul bananelor coapte pe şifonier.

Şi al dulciurilor pe care nici acum nu ştiu de unde le tot găsea Moşul. Am avut o copilărie de care îmi amintesc cu drag iar Gerilă asta era personaj constant în fiecare iarnă”, povestește amuzat Cove.

Planuri pentru Sărbători

Pentru perioada Sărbătorilor, Cove și Diana pregătesc ediții speciale ale emisiunii „Flash Monden”. În plus, vor sărbători și cei 24 de ani pe care postul îi aniversează pe 17 decembrie. Iar dincolo de TV, urmează timpul petrecut cu cei dragi. „Crăciunul îl vom petrece la București, alături de întreaga familie, ca în fiecare an. În 28 vom pleca spre munte, poposim până în 30 în orașul copilăriei mele, Brașov, apoi urcăm în Poiana Brașov, până în 3 ianuarie, unde vom petrece Revelionul”, spune Diana, iar Cove plănuiește și el Sărbătorile tot în familie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton