Homepage  / Vedete româneşti

Schimbări de primăvară. Cove și Diana Bart prezintă „Flash Monden” într-un platou nou

Schimbări de primăvară. Cove și Diana Bart prezintă „Flash Monden” într-un platou nou

de Cătălina Matei,

Cum primăvara este anotimpul noilor începuturi, Diana Bart și Cove (Gabriel Coveșeanu) au parte și ei de o schimbare. Mai precis, cei doi prezentatori ai emisiunii „Flash Monden” s-au mutat în casă nouă. Nu, nu la o altă televiziune, ci într-un platou nou-nouț, tot la Prima TV.

De mai bine de 7 luni, Diana Bart și Cove fac echipă la Prima TV și aduc în fața telespectatorilor toate picanteriile și noutățile legate de vedetele noastre, dar și despre celebritățile de la Hollywood. 

Și pentru că cei doi prezentatori ai emisiunii „Flash Monden” se înțeleg de minune a venit momentul unei… schimbări. În sensul pozitiv, bineînțeles! Primăvara acesta i-a suprins pe cei doi cu o „casă nouă”, mai precis cu un platou performant.

„Noi suntem aceeași 🙂 , telespectatorii au parte de aventura vizuală şi nu numai. Suntem veseli, tonici şi nu pentru că ne forţează cineva, ci pentru că aşa suntem noi. Întreaga echipă de aici, de la Prima TV,  munceşte pentru a face experiența telespectatorului la Flash Monden cât mai plăcută”, ne dezvăluie Cove.

Iar partenera sa de prezentare adaugă: „E frumos. Are un aer de primăvară şi de nou. Şi ne face să ne simţim liberi. Ne-am înnoit de primăvară şi suntem pregătiţi să intrăm în fiecare zi în casele telespectatorilor”.

Toate-s vechi şi nouă toate…

Cum pandemia pare că s-a terminat, iar viața socială revine încet-încet la „vechile obiceiuri”, și materialele despre vedetele noastre sunt tot mai diverse.

„Toate-s vechi şi nouă toate… Cum zicea marele poet. Eu zic că zilnic e ceva nou. Informaţia. Ştirile despre vedete, noutăţile de la noi şi de prin lume. Mai sunt noi ţinutele, mai ales cele ale Dianei. Aici glumesc, desigur! J Fiecare zi de filmare înseamnă pentru noi bucuria de a ne revedea, amuza şi râde”, ne lămurește Cove. „Abia au început însă evenimentele şi viaţa socială îşi revine încet-încet, după pandemie”, ne explică Diana.

Cât despre vedetele care ar putea să le reproșeze ceva celor doi moderatori, tot Cove ne lămurește: „Am fost tot timpul o gazdă bună pentru invitaţii mei şi nu am avut de ce să ne certăm. Mă declar norocos, din acest punct de vedere. În plus, şi vedetele sunt oameni, nu-i aşa? Le place, nu le place, trebuie să îşi asume statutul de persoane publice şi expunerea ce vine la pachet cu asta”.

Planuri pentru o reuniune… de familii

Dincolo de emisiune, Cove și Diana se dedică întru totul copiilor, fiecare având câte doi juniori. Dacă băieții lui Cove încă nu și-au vizitat tatăl pe platoul de filmare, fetița cea mare a Dianei este deja „de-a casei”. „Maira a venit des. Îi place tare în platou şi se distrează. E foarte cuminte şi fascinată de tot ce se întâmplă. Nu mai zic că e răsfăţata tututor”, ne dezvăluie mama Mairei și a Aminei.

De altfel, cei doi prezentatori plănuiesc să organizeze și o întâlnire între cele două familii. „Ne tot propunem să facem asta. Avem o relaţie foarte bună. Diana este o colegă de prezentare pe care oricine şi-ar dori-o. Este tonică, amuzantă şi un profesionist de nota 10. Cu siguranţă, în această vară, cumva, ne vom vedea în gaşcă”, spune Cove.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton