Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cove testează intențiile fetelor înscrise pentru cei 8 băieți din emisiunea „Mă însoară mama!”

Cove testează intențiile fetelor înscrise pentru cei 8 băieți din emisiunea „Mă însoară mama!”

de Redactia Tvmania

Cove și-a ascuțit săgețile de Cupidon și e gata să le demonstreze celor 8 băieți înscriși în emisiunea „Mă însoară mama!” că dragostea adevărată există. Pentru a testa intențiile celor înscriși în show, Cove a pregătit un intinerariu prin care să le urmărească reacțiile, dar și comportamentul în medii diferite: de la o întâlnire pe fugă într-un palat, un mic sejur la munte, câteva zile acasă la viitoarea soacră, până la o deplasare în străinătate, într-un loc cu soare, plajă și mare.

”Am încercat de-a lungul timpului să le testez intențiile tinerilor înscriși în emisiunea Mă însoară mama! ducându-i în medii diferite. După prima întâlnire, fiecare băiat și fetele înscrise pentru el, împreună cu mamele, au plecat într-un scurt sejur la munte, unde aceștia au putut să se relaxeze, să se cunoască mai bine, iar fetele să se apropie de viitoarele soacre. După această escapadă, și-au continuat periplul și au ajuns acasă la băieți pentru a vedea dacă se pot adapta traiului într-un apartament mic dintr-un oraș departe de capitală, de exemplu, sau traiului la casă… dar la sat. Pentru a vedea care sunt intențiile fetelor, dar și cum se comportă în condiții diferite, i-am trimis și în străinătate, în vacanțe cu mult soare.”, a declarat Cove despre testele la care îi va supune pe cei 8 băieți, dar mai ales pe domnișoarele care speră să-i cucerească.

Pe parcursul reality show-ului, mamele vor fi cele care vor elimina fetele nepotrivite pentru băieții lor, iar fiecare băiat va avea posibilitatea o singură dată să se opună deciziei mamei.

„Mă însoară mama!” are premiera luni, 12 februarie, de la ora 20:30, la PRO TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton