Homepage  / Vedete româneşti

CRBL a spus la ce show TV nu ar participa niciodată. „Nu m-aș duce pentru nicio sumă de bani”

CRBL a spus la ce show TV nu ar participa niciodată. „Nu m-aș duce pentru nicio sumă de bani”
8

de Roxana Mirea,

De-a lungul timpului, CRBL, în vârstă de 44 de ani, a participat la multe show-uri TV, însă există unul la care nu ar participa nici pentru cea mai mare sumă de bani. Recent, artistul s-a întors din Spania, împreună cu soția și fiica lor, și are planuri mari pentru viitor.

Ce planuri de viitor are CRBL

CRBL, în vârstă de 44 de ani, s-a mutat cu familia în Spania, în urmă cu șase ani, convins fiind că nu se va mai întoarce niciodată definitiv în România. Ei bine, artistul s-a răzgândit și a revenit pe meleaguri românești.

Da, am revenit acasă, am revenit în România. Nu ştiu pentru cât timp. Nu ştiu ce fac peste un an sau peste doi ani, dar, deocamdată, sunt aici, acum”, a declarat CRBL pentru click.ro.

În ceea ce privește planurile pentru viitor, artistul lucrează la un album muzical nou, iar la anul, are de gând să pregătească un turneu.

„Muzică! Pandemia m-a ţinut departe de subiectul ăsta şi mi-e dor de scenă, de muzică! Mi-e dor de public. Pregătesc un album nou, iar pentru la anul un turneu”, a mai declarat el.

CRBL-se-muta-in-Romania-dupa-6-ani-petrecuti-in-Spania-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

La ce show TV nu ar participa niciodată CRBL

De-a lungul timpului, CRBL a participat la mai multe show-uri TV care mai de care mai dificile. Ei bine, există totuși o emisiune la care refuză categoric să participe. Este vorba despre „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, emisiune difuzată de Pro TV.

Nu m-aş duce niciodată în viaţă, pentru nicio sumă de bani, pentru nimic! Pentru că nu pot să mănânc aşa ceva. Eu am spus din prima „NU!” la propunere. Mai bine nu mănânc două-trei săptămâni, până mor, decât ce e acolo…”, a declarat CRBL.

Întrebat dacă ar participa la alt reality-show, artistul a răspuns că: „În funcţie de provocare. Dacă e ceva ce-am mai făcut, nu mă interesează. Decât, poate, dacă vine un „Celebrity”, un „Best of Survivor”… sau cine ştie ce altă provocare. Dar, parcă n-aş mai merge. Am mai fost, deja, ştiu cum e. Doar să fie altă conjunctură. De obicei, nu vreau să mă repet.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton