Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

CRBL, despre cea mai dificilă competiție la care a participat. Show-ul „e închisoare, e mai greu ca la Asia Express!”

CRBL, despre cea mai dificilă competiție la care a participat. Show-ul „e închisoare, e mai greu ca la Asia Express!”
4

de Andra Stana,

CRBL, pe numele său real Eduard Mihail Andreianu, a câștigat trofeul „Asia Express” cu Oase. Solistul de la trupa Simplu a participat la mai toate show-urile din România, dar una dintre emisiuni i-a lăsat un gust amar.

CRBL, dezvăluiri despre show-ul pe care l-a descris ca fiind o „închisoare”

După ce a participat la mai toate show-urile de la TV, CRBL a făcut un bilanț. Artistul a vorbit recent despre cum s-a simțit la „Survivor România”.

Solistul de la Simplu spune că, dintre toate, show-ul Survivor România, prezentat de Daniel Pavel la Pro TV, a fost un fel de piatră de încercare în viața lui. Cel mai greu i-a fost să lupte cu dependența de fumat. Din păcate, la filmări a fost pe punctul să intre în sevraj, scrie click.ro.

La Survivor e închisoare, e mai greu ca la Asia Express! Nu aș mai merge! Închipuiți-vă că nu am fumat 14 săptămâni fără să intru în sevraj! Nu aș mai merge că nu-mi place dacă știu jocul. Eu deja am demonstrat ce am avut de demonstrat!”, a dezvăluit solistul, pentru sursa citată.

CRBL, despre cea mai dificilă competiție la care a participat. Show-ul „e închisoare, e mai greu ca la Asia Express!”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

La ce show TV nu ar participa niciodată CRBL

De-a lungul timpului, CRBL a participat la mai multe show-uri TV care mai de care mai dificile. Ei bine, există totuși o emisiune la care refuză categoric să participe. Este vorba despre „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, emisiune difuzată de Pro TV.

Nu m-aş duce niciodată în viaţă, pentru nicio sumă de bani, pentru nimic! Pentru că nu pot să mănânc aşa ceva. Eu am spus din prima „NU!” la propunere. Mai bine nu mănânc două-trei săptămâni, până mor, decât ce e acolo…”, a declarat CRBL.

Întrebat dacă ar participa la alt reality-show, artistul a răspuns că: „În funcţie de provocare. Dacă e ceva ce-am mai făcut, nu mă interesează. Decât, poate, dacă vine un „Celebrity”, un „Best of Survivor”… sau cine ştie ce altă provocare. Dar, parcă n-aş mai merge. Am mai fost, deja, ştiu cum e. Doar să fie altă conjunctură. De obicei, nu vreau să mă repet.”

CRBL are 44 de ani. Artistul s-a născut pe 30 iunie 1979, la Pitești. El a devenit celebru în urmă cu 22 de ani, ca membru al trupei „Simplu”, alături de Smiley.

CRBL este la a doua căsătorie. Și-a cunoscut actuala soție, Elena Vascu, la emisiunea „Dansez pentru tine”. Cei doi s-au căsătorit în 2008, la Piteşti. Au împreună o fetiţă, Alessia.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton