Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

CRBL, despre planurile sale post-Survivor România 2022. Ce hotărâre a luat Faimosul

CRBL, despre planurile sale post-Survivor România 2022. Ce hotărâre a luat Faimosul

de Andra Stana,

CRBL a fost unul dintre concurenții Survivor România, show difuzat de Pro TV. El s-a întors acasă din Republica Dominicană din cauza unor probleme de sănătate. Recent, fostul Faimos a vorbit deschis despre experienţa sa la „Survivor România” 2022.

Pe numele său real Eduard Mihail Andreianu, CRBL (43 de ani) a fost eliminat de la Survivor România 2022 în ediția din 18 aprilie 2022. Atunci, artistul a părut afectat de vestea eliminării sale. Cu lacrimi în ochi, acesta a ținut un discurs emoționant.

„Am început lupta acum mult timp, alături de Faimoși și am crezut că astăzi vin să duc lupta Vulturilor, alături de ei și că urmează să îmi revin. Într-adevăr, corpul meu nu a fost astăzi pe traseu, nu știu ce se întâmplă efectiv. Degeaba i-am dat comenzi, nu a ascultat. Nu mă simt cel mai bine din lume, dar nu sunt pregătit să plec acasă pentru că am stat mult și am tras mult și mi-am dorit mult să mă joc. Mi-am dorit și îmi doresc în continuare, dar nu mai pot vorbi la prezent, ci la trecut. Mi-am dorit foarte mult finala, de a mă pot bucura de tot ce înseamnă experiența asta Survivor.”, a declarat CRBL.

Care a fost primul lucru făcut de CRBL la întoarcerea din Republica Dominicană

Imediat ce s-a întors în România, după eliminarea sa de la Survivor, CRBL și-a revăzut familia.

„Primul lucru a fost să vorbesc cu fetele mele, Elena şi Alesia, cu familia mea, după care să mănânc ceva buuun, dar nu chiar ce voiam eu, pentru că nu puteam din punct de vedere medical şi, bineînţeles duş.”, a declarat CRBL într-un interviu pentru click.ro.

CRBL vrea să se bucure mai mult de viață

Referitor la starea lui de sănătate post-Survivor România 2022, CRBL a mărturisit că se recuperează.

„Sunt mai bine, mă recuperez şi încerc să-mi aduc aminte ce înseamnă să revin la normalitate, mâncare, somn, telefon etc.”, a spus artistul. El a mai mărturisit că a slăbit 15 kilograme în timpul cât s-a aflat în Republica Dominicană.

Acum, după ce a participat la Survivor România 2022, CRBL își dorește o viață „mult mai echilibrată și mai sănătoasă”. Mai mult, fostul Faimos a recunoscut că vrea să se bucure mai mult de viață.

Cu cine s-a împrietenit CRBL la Survivor România 2022

De-a lungul participării sale la Survivor România 2022, CRBL și-a făcut prieteni printre concurenții show-ului de la Pro TV. După eliminarea sa din concurs, CRBL a recunoscut că va păstra legătura cu câțiva dintre colegii săi.

„Cu siguranţă Laura Giurcanu rămâne prietena mea şi o să ţin legătura şi cu câţiva dintre Faimoşi, dar şi Războinici. Nu vreau să dau nume, dar timpul le va arăta.”, a declarat fostul concurent de la Survivor.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton