Homepage  / Vedete româneşti

CRBL, detalii despre o revenire a trupei Simplu. „Îmi doresc din suflet, și eu și Smiley”

CRBL, detalii despre o revenire a trupei Simplu. „Îmi doresc din suflet, și eu și Smiley”
8

de Roxana Mirea,

Trupa Simplu a fost înființată în anul 2000 și s-a bucurat de un succes imens. Băieții au lansat ultimul album în anul 2011, iar de atunci fiecare și-a început o carieră pe cont propriu. Recent, CRBL a fost întrebat dacă este posibilă o revenire a trupei Simplu, iar el a recunoscut că s-a gândit de mai multe ori la acest lucru.

CRBL, despre revenirea trupei Simplu

Trupa Simplu s-a bucurat de un succes imens. CRBL și Smiley, alături de ceilalți colegi, făceau spectacol pe scenă, la fiecare concert. În urmă cu mai mulți ani, membrii trupei au decis să meargă fiecare pe drumul lui în ceea ce privește cariera profesională. Recent, CRBL a recunoscut că s-a gândit de mai multe ori la o revenire a trupei Simplu.

E o întrebare pe care chiar și eu mi-o pun în oglindă și nu am răspuns. Simplu e o trupă de dansatori. Ce să mai facem, că am mai vrea să mai dansăm. Dar, acum, recunosc, că dansez bine în funcție de cât beau. Acum nu aș vrea să beau să mă mai și filmeze cineva, să numim asta videoclip într-o piesă Simplu. Și atunci aici e contrastul foarte mare. O piesă, două, trei, un album, putem face. Am și povestit cu Smiley despre subiectul ăsta. Dar ce facem cu venitul pe scenă și dansatul ca odinioară? Imaginea Simplu asta a fost. Să venim la microfoane și doar să cântăm, nu mai este Simplu ăla. De ce să nu lăsăm oamenii cu impresia aia? E greu pentru noi. Aș mai vrea, îmi doresc din suflet, și eu și Smiley. Câteodată, când mai intrăm într-o nostalgie, am vrea. Dar nu mai avem vibe-ul ăla. Și atunci lasă oamenii să rămână cu imaginea aia, că e bine așa”, a spus CRBL într-un interviu pentru ego.ro.

simplu a lansat o piesa in duet cu alex veleaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

La ce emisiuni nu ar participa CRBL niciodată

Pe de altă parte, CRBL a explicat de ce nu ar participa niciodată la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și „Ferma”, ambele emisiuni difuzate de Pro TV.

„Sunt vreo două emisiuni la care nu m-aș băga orice s-ar întâmpla. La “Sunt celebru!” nu pot, pentru că nu e de mine. Atât timp cât este de mâncat, eu nu mănânc. Fac foamea o săptămână, două, trei, nicio problemă. Dar să mă pui să mănânc, nu. (…)

Ferma. Acolo este cu ceartă mare și eu care sunt un tip coleric, indiferent de cât de matur am devenit, nu. Acolo iese cu bătaie și nu vreau să îi arăt Alessiei că așa arată bătaia la televizor. (râde) Luată”, a mai spus artistul pentru sursa menționată anterior.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton