Homepage  / Articole

CRBL este prea exigent la ”România dansează”?

CRBL este prea exigent la ”România dansează”?

de Redactia Tvmania

Începând de diseară, CRBL, Monica Petrică şi Mihai Bendeac analizează prestaţiile celor care s-au înscris la noul show de talente al Antenei 1, “România dansează”.

Înainte de prima ediţie a show-ului, CRBL ne-a declarat că, pentru el, „România dansează” ar putea fi definit ca un vis împlinit.

„Nu pot să spun decât că mă bucur enorm că prin această emisiune îi vom acorda dansului statutul pe care îl merită în lumea artistică. Tot ce îmi doresc este să câştige un număr extraordinar”, ne-a spus juratul.

În ceea ce priveşte implicarea telespectatorilor în alegerea celui mai bun concurent de la „România dansează”, CRBL crede că e foarte important ca „oamenii să voteze atât cu sufletul, cât şi cu responsabilitatea unui concurs cât se poate de corect. O să ne fie foarte greu sã alegem din cele 36 de numere de dans care vor intra în semifinale”.

Diferențele de opinii, la ordinea zilei!

“Colegii mei îmi spun că sunt prea exigent, eu aş spune că sunt perfecţionist. Dansez de când mă ştiu, urmăresc la cei care urcă pe scenă tehnica, stilul. Mihai Bendeac evaluează dansatorii din punct de vedere artistic, iar Monica Petrică judecă în ansamblu.

Nu o dată am avut diferenţe de opinie privind votul pe care l-am dat fiecare, pentru că noi aflăm odată cu concurentul dacă acesta trece în semifinale sau nu, ne explicăm deciziile după ce votăm”, a mai spus CRBL.

“Dar sunt fericit că, în sfârşit, există în România un show dedicat doar dansului şi abia aştept sa vină duminică să-l vedeţi! Avem toate tipurile de dans din lume, celebre sau mai puţin cunoscute, de la tango, vals, muzică populară, street-dance, în jur de 70 de stiluri vor putea fi văzute la România dansează!”, crede juratul ”România dansează”.

S-a distrat la filmări

Inspiraţi de dansurile concurenţilor, CRBL şi colegul lui, Mihai Bendeac, au trecut de partea cealaltă a scenei. De departe cea mai grea probă a fost dansul la bară. După ce un concurent şi-a făcut numărul… la bară, băieţii au profitat şi, în pauză, au încercat şi ei nişte scheme. Nu au scăpat nici de jurizare, pentru că Monica Petrică a fost atentă la mişcările lor.

Monica Petrică, CRBL şi Mihai Bendeac sunt juraţii celui mai fresh format de televiziune dedicat dansului. “România Dansează” are la bază formatul “Got To Dance”, program lansat în 2009 în Marea Britanie care a ajuns deja la sezonul 4.

Citeşte şi:

FOTO: Uite cum i-a mulţumit Bendeac unei coregrafe, la “România dansează”

Monica Petrică frânge inimi la “România Dansează”

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton