Homepage  / Televiziune

CRBL, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. “Sunteți nașul lui Smiley în showbiz?”

CRBL, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. “Sunteți nașul lui Smiley în showbiz?”
3

de Andra Stana,

Duminică, de la 22:00, o nouă ediție a emisiunii de interviuri “40 de întrebări cu Denise Rifai” îl va aduce în fața telespectatorilor pe CRBL (Eduard Mihail Andreianu), un artist la care se raportează generații.

CRBL, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, 6 noiembrie 2022

În vârstă de 44 de ani, CRBL este un nume răsunător în industra muzicală românească, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, cu o carieră strălucitoare, desfășurată pe o perioada de mai bine de 20 de ani. Acesta s-a impus în atenția publicului ca dansator, interpret, coregraf și entertainer și surprinde în continuare prin prospețimea abordărilor, prin sinceritatea mesajului transmis în ritmuri de pop, dance, hip-hop.

Întâlnirea cu Smiley și Marius Moga i-a influențat destinul, iar cu trupa Simplu CRBL a cunoscut celebritatea. În 2010 a început o carieră solo.

În plan personal, CRBL se află la a doua căsătorie și are o fiică.

CRBL la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

La ce întrebări va răspunde CRBL

“Sunteți nașul lui Smiley în showbiz?”, “Ați fost complexat din cauza vocii?”, “De ce leșinau fetele pur și simplu?”, “Câte căprioare ați vânat la viața dvs.”?, “V-a lăsat corpul?”, “A devenit CRBL mai cerebral?”, sunt doar câteva dintre întrebările adresate duminică lui CRBL, în emisiunea moderată de Denise Rifai, de la ora 22:00, la Kanal D.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton