Homepage  / Știri

CRBL lansează clipul piesei „K-Boom”

CRBL lansează clipul piesei „K-Boom”

de Redactia Tvmania

DJ-ul ProFM CRBL lansează joi, 20 octombrie, de la ora 22.00, videoclipul piesei “K-Boom” (În aer) compusă şi produsă deMoga, pe versuri scrise de Marius Moga şi CRBL.

 

Al treilea din cariera sa solo, clipul este unul cu totul special pentru CRBL, reprezentând o retrospectivă şi totodată un nou început muzical pentru el. “Filmat cu un aparat foto de către Iulian Moga, care a semnat şi regia, clipul este realizat în proporţie de 90% alb-negru. Îmi doream de mult să fac un clip cu o astfel de imagine şi vă spun rezultatul final este incredibil”, a declarat cântăreţul.

 

“În primul rând fac o retrospectivă a vieţii mele şi vreau să subliniez faptul că nu am uitat niciodată de unde am plecat. Chiar dacă sunt în Bucureşti de atâta timp, în sufletul meu sunt piteştean convins. Ştiu că mulţi se vor regăsi în ceea ce am de spus acum şi ştiu că imaginile vor fi o surpriză pentru cei care îl vor urmări astă-seară, de la ora 22.00 pe MTV”, a mai spus CRBL.

 

În clip apar Marius Moga, Helene, dar şi “X-plod”, trupa lui Bubu, care joacă în serialul “Pariu cu viaţa” de la Pro TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton