Homepage  / Vedete româneşti

CRBL se mută înapoi în România. Și-a vândut toate proprietățile când a plecat în Spania. Unde va locui

CRBL se mută înapoi în România. Și-a vândut toate proprietățile când a plecat în Spania. Unde va locui
8

de Roxana Mirea,

CRBL se mută înapoi în România, după șase ani petrecuți în Spania. Artistul se întoarce în țară alături de soția lui, Elena, și fiica lor în vârstă de 12 ani, Alessia. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, CRBL a explicat de ce a luat decizia de a reveni pe meleaguri românești.

CRBL se mută în România, după 6 ani petrecuți în Spania

CRBL s-a mutat cu familia în Spania, în urmă cu șase ani. Convins că nu se va mai întoarce niciodată definitiv în România, acesta a vândut toate proprietățile pe care le avea aici. Din acest motiv, CRBL va locui cu chirie. Invitat în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV, artistul a explicat de ce el și soția lui s-au gândit să revină în țara natală.

„Azi-noapte am stat și am făcut ședință de familie și azi-dimineață am luat decizia de a reveni pe plaiuri mioritice. Din septembrie, suntem din nou în țară. Rămânem aici pentru că vreau să fac muzică, am niște proiecte. Vreau să continui ce am început, că mai am de spus și de arătat multe”, a declarat CRBL la PRO TV.

„Am luat această decizie din mai multe puncte de vedere. Partea asta muzicală, ce ține de mine, dar nu pot să fiu egoist, că nu e vorba doar despre mine în această familie. Elena are și ea proiectele ei, Alessia are 12 ani. Nu mai pot să mă fâțâi eu de colo colo cum vreau, că ea crește, își face prieteni. Așa că revenim acasă. (…) Are și ea planul ei acum. Vrea să cânte, vrea să își facă un proiect k-pop. Eu trebuie să o ajut. Acum cântă în coreeană toată ziua prin casă, dansează”, mai a dezvăluit CRBL.

CRBL-se-muta-in-Romania-dupa-6-ani-petrecuti-in-Spania-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

CRBL va locui cu chirie în România

CRBL a mai povestit că a înscris-o pe fiica lui la școală în România.

Acum am făcut demersurile. Astăzi a avut un test, să vadă la ce nivel este. Am fost la școală cu ea și a trebuit să-i facă un test de evaluare, să vadă la ce nivel este ca să poată s-o încadreze. Se întoarce la aceeași școală”, a spus CRBL.

În continuare, el a mai mărturisit că își caută chirie pentru că, în momentul în care s-a decis să plece ăn Spania, a vândut toate proprietățile pe care le avea în România.

După ce plec de aici, mă duc să văd un apartament, că noi căutăm și chirie. Adică noi suntem cu cortul”, a mai declarat artistul.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton