Homepage  / Știri

CRBL şi-a dus soţia la Paris, la concertul lui Beyonce şi Jay Z

CRBL şi-a dus soţia la Paris, la concertul lui Beyonce şi Jay Z

de Redactia Tvmania

CRBL, pe care îl puteţi vedea sâmbăta la Antena 1, în cadrul show-ului “Te cunosc de undeva!”, şi-a dus soţia, pe Elena, la concertul lui Beyonce şi al lui Jay Z de la Paris.

 

“Pentru că la noi în casă există icoana lui Beyonce la care ne închinăm şi chiar a lui Jay Z, lângă, am vrut să-i fac o surpriză Elenei şi, pentru că îşi dorea foarte mult, am dus-o la Paris, la concertul celor doi.

A fost ultimul concert din acest turneu al lui Beyonce şi Jay Z, iar ei au ales acest oraş, singurul din Europa, pentru că acolo s-au cununat şi pentru că jumătate din staff-ul lui Jay Z e din Paris. Concertul a fost incredibil! Astfel, am mulţumit-o pe Elena, mi-am spălat păcatele, ca să zic aşa, trecute şi viitoare”, a povestit cântăreţul.

 

În cele două zile cât au stat la Paris, Elena şi CRBL au apucat să vadă La Defense, Arcul de Triumf şi muzeul Luvru. “Iar Elena s-a întâlnit, cu totul întâmplător, cu cele trei verişoare ei – una stă în Germania, una la Paris, alta la Londra. Nu se văzuseră de opt ani. A fost o întâmplare incredibilă pentru ea”, a mai zis CRBL.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton