Homepage  / Vedete

CRBL a revenit la prima dragoste, breakdance-ul

CRBL a revenit la prima dragoste, breakdance-ul

de Redactia Tvmania

CRBL, pe care îl veți putea vedea, de mâine seară, de la ora 20.30, în postura de jurat al show-ului “Next Star”, și-a îmbogățit în această vară impresionanta “colecție” de tatuaje de pe brațe.

crbl

“Unul dintre ele îl reprezintă pe Sf. Mihail, pentru că al doilea meu prenume este Mihail, un altul este o pereche de ochelari de snowboard, sport pe care-l practic din 2008. De asemenea, am completat un tatuaj mai complex, care conținea deja ceasul de buzunar și butonii indispensabili unui gentleman, cu trabucul, cutter-ul pentru trabucuri și paharul de coniac”, spune CRBL.

Juratul de la “Next Star” mai are o veste pentru fanii săi. După șapte ani de pauză, s-a reapucat de breakdance: “Am revenit la prima mea dragoste, breakdance-ul. Am început deja antrenamentele și totul merge foarte bine. I-am auzit pe mulți spunând despre mine «nu mai poate “bătrânelul”!». Le voi demonstra că nu-i așa”, mai spune artistul.

Telespectatorii Antenei 1 îl vor revedea pe CRBL  începând de joi, 15 septembrie, alături de Pepe, Alina Eremia și Dorian Popa, în postura de jurat al celui de-al șaptelea sezon al show-ului “Next Star”, prezentat de Dan Negru.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton