Homepage  / Televiziune

„Creatorii de miracole”, sezonul 3, se vede la Warner TV. Când e premiera serialului cu Daniel Radcliffe și Steve Buscemi

„Creatorii de miracole”, sezonul 3, se vede la Warner TV. Când e premiera serialului cu Daniel Radcliffe și Steve Buscemi
4

de Andra Stana,

Cel de-al treilea sezon al serialului „Creatorii de miracole/ Miracle Workers”, cu Daniel Radcliffe și Steve Buscemi în rolurile principale, va debuta la Warner TV în februarie.

„Creatorii de miracole” se vede, în februarie, la Warner TV. Când e premiera

Sezonul 3 din „Creatorii de miracole” este intitulat „Calea spre Oregon/ Oregon Trail”. Acesta este alcătuit din zece episoade, care vor putea fi urmărite la Warner TV duminica. Primele patru episoade sunt programate pe 20 februarie, de la ora 11.00.

Serialul de comedie a fost lansat în 2019. Acțiunea a început în birourile Heaven Inc., când Dumnezeu plănuia să distrugă Pământul și doi îngeri încearcă să îl convingă să salveze totuși omenirea. Apoi, sezonul secund i-a dus pe protagoniști în Evul Mediu.

În cel de-al treilea sezon al antologiei, acțiunea s-a mutat în Vestul american, în preajma anului 1844. În centru se află un grup de călători care merg spre Oregon, pentru a începe o nouă viață.

În „Creatorii de miracole”, sezonul 3, Daniel Radcliffe e un predicator idealist

Daniel Radcliffe este pastorul Ezekiel Brown, care îi convinge pe oamenii din satul lui afectat de foamete să îl urmeze spre teritoriul ce le va schimba traiul, în timp ce Steve Buscemi este un nelegiuit căutat de autorități, Benny the Teen, pe care l-a ales îndrumător în călătorie.

Miracle Workers: Oregon Trail S3 GalleryIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Distribuția este completată de Karan Soni, Jon Bass și Geraldine Viswanathan.

„Miracle Workers” a fost creat de umoristul american Simon Rich, în baza propriilor scrieri.

Episoadele din cel de-al treilea sezon sunt regizate de Andrew DeYoung, Steve Buscemi, Dan Schimpf, Blake McClure și Claire Scanlon.

În Statele Unite, „Miracle Workers: Oregon Trail” a avut premiera pe 13 iulie 2021, pe canalul TBS. În România, serialul „Creatorii de miracole” a fost difuzat de HBO și TNT.

Trailer-ul „Miracle Workers: Oregon Trail” poate fi văzut aici:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton