Homepage  / Filme Online / Disney Plus

Crime în imobil, sezonul 3. Primele imagini cu Meryl Streep, în noul sezon al serialului de pe Disney Plus

Crime în imobil, sezonul 3. Primele imagini cu Meryl Streep, în noul sezon al serialului de pe Disney Plus
13

de Andra Stana,

Primul teaser trailer al sezonului 3 din „Crime în imobil“ a fost difuzat în timpul celei de-a 95-a ediții a Premiilor Oscar. O putem vedea cu această ocazie și pe actrița câștigătoare la Oscar, Meryl Streep, care are rol de invitat special în noul sezon. Primele două sezoane ale serialului creat de Hulu pot fi urmărite pe Disney Plus.

UPDATE, 13 martie 2023:

Creat de Steve Martin, Dan Fogelman și John Hoffman, serialul de comedie, de crime și mistere „Crime în imobil” urmărește trei străini (Steve Martin, Martin Short și Selena Gomez) pasionați de investigații criminalistice care se trezesc brusc implicați într-o astfel de anchetă.

Atunci când are loc o moarte macabră în interiorul exclusivistului lor bloc de apartamente din Upper West Side, trio-ul suspectează o crimă și își folosește cunoștințele pentru a afla adevărul. Pe măsură ce înregistrează un podcast pentru a documenta cazul, cei trei descoperă secretele complexe ale clădirii, secrete care se întind pe zeci de ani. Poate și mai explozive sunt minciunile pe care și le spun unii altora. În curând, trio-ul aflat în pericol realizează că un ucigaș ar putea trăi printre ei, în timp ce se întrec să descifreze diferitele indicii înainte de a fi prea târziu.

Creatorii și scenariștii Steve Martin și John Hoffman („Grace & Frankie”, „Looking”) au și rolul de producători executivi ai serialului de success împreună cu Martin Short, Selena Gomez, creatorul „This Is Us” Dan Fogelman și Jess Rosenthal. Serialul este produs de 20th Television, o parte a Disney Television Studios

Știrea inițială, 18 ianuarie 2023:

Meryl Streep va juca în Crime în imobil, sezonul 3

O actriță distinsă cu premiul Oscar se alătură distribuției sezonului 3 al serialului Only Murders in the Building / Crime în imobil. Primele două sezoane ale serialului creat de Hulu pot fi urmărite pe Disney Plus. Iată cine va juca alături de Steve Martin, Martin Short și Selena Gomez.

Meryl Streep s-a alăturat recent distribuției sezonului 3 al serialului „Crime în imobil”.

Anunțul a fost făcut de vedeta serialului, Selena Gomez, într-un videoclip postat pe Instagram. Tot pe rețelele de socializare, actrița a recunoscut că filmările pentru noile episoade au început deja. Nu se știe încă dacă Streep va apărea în calitate de invitat sau dacă va rămâne în poveste ca un personaj de sine stătător, permanent, scrie variety.com.

Sunt foarte, foarte recunoscătoare! @onlymurdershulu @hulu @johnnyhoffman5 vă mulțumesc pentru că ați făcut ca acest om să fie incredibil, absurd de fericit.”, a scris Selena Gomez, pe Instagram.

Streep, câștigătoare a trei premii Emmy, trei premii Oscar și trei Globuri de Aur, este cunoscută pentru rolurile sale din filme precum „Sophie’s Choice”, „Out of Africa”, Julie & Julia”, „The Devil Wears Prada”, „Mamma Mia!” și multe altele. În televiziune, printre principalele sale proiecte se numără miniseria „Holocaust” din 1978, „Angels in America” din 2003 și sezonul 2 al serialului HBO „Big Little Lies”.

Ce se întâmplă în „Crime în imobil”

Serialul comedie-dramă îi urmărește pe Charles-Haden Savage (Steve Martin), Oliver Putnam (Martin Short) și Mabel Mora (Selena Gomez), vecini într-o clădire din Upper West Side numită Arconia. Pe cei trei îi unește dragostea pentru podcasturile despre crime adevărate și ajung să înceapă propriul lor podcast în timp ce în jurul lor se petrec crime misterioase.

În sezonul 1, protagoniștii au aflat cine le-a ucis vecinul, pe Tim Kono (Julian Cihi). Apoi, în al doilea sezon, au făcut același lucru cu făcut același lucru cu președintele consiliului de administrație al clădirii, Bunny Folger (Jayne Houdyshell) – în timp ce încercau să își reabiliteze propriile nume. Tina Fey joacă, de asemenea, în serialul care poate fi urmărit pe Disney Plus.

„Only Murders In The Building” Season 2 (2022)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Sezonul 3 din „Crime în imobil” îi va avea în prim-plan pe Charles, Oliver și Mabel, care se străduiesc să afle cine l-a ucis pe Ben Glenroy (Paul Rudd). În finalul sezonului 2, Glenroy a murit pe scenă în timp ce juca într-o piesă de teatru pe Broadway, alături de Charles.

Martin a creat împreună cu John Hoffman serialul „Only Murders in the Building“. Martin, Hoffman, Short și Gomez sunt producători executivi alături de Dan Fogelman și Jess Rosenthal. 20th Television este studioul de producție.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton