Homepage  / Televiziune

Crina Abrudan, eliminată de la Survivor România 2023. Primele declarații și acuzațiile dure aduse de soțul Faimoasei

Crina Abrudan, eliminată de la Survivor România 2023. Primele declarații și acuzațiile dure aduse de soțul Faimoasei
14

de Andra Stana,

Miercuri seară, 8 martie, Faimoșii și Războinicii au participat la consiliul de eliminare. La finalul ediției, unul dintre concurenții din echipa roșie de la Survivor România 2023 a plecat acasă. Iată ce a spus Crina Abrudan despre experiența trăită în Republica Dominicană, alături de colegii ei, Faimoșii. Între timp, soțul fostei prezentatoare TV a reacționat acid față de comportamentul misogin al unuia dintre Faimoși.

 [toc] 

Cine a câștigat jocul de comunicare de la Survivor România – 8 martie 2023

În ediția de miercuri, proba de comunicare a fost câștigată de Războinici, cu scorul de 7 la 5. Cea care a adus punctul decisiv a fost Lucianna Vagneti.

De Ziua Femeii, războinicii au avut ocazia să comunice cu o femeie importantă din viața lor, printr-un apel video.

Survivor Romania editia din 8 martie 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Daniel Pavel, decizie uluitoare la Survivor România 2023

În ediția de miercuri, concurenții Survivor România au intrat într-un nou scandal uriaș. Totul a început în timpul unui meci pentru care au fost nevoiți să ducă lupte corp la corp. Din nefericire, anumite reguli nu au fost respectate.

Mai exact, Ștefania Stănilă din echipa Faimoșilor a lovit-o, din greșeală, cu piciorul pe Alexandra Ciomag, de la Războinici. Faimoasa a lovit-o în față, iar aceasta a început să plângă de durere.

Deși sportiva a spus că nu a lovit-o intenționat, Războinicii nu au crezut spusele ei. Dan Ursa a apărat-o pe Alexandra: i-a acuzat pe Faimoși că aplică lovituri în mod intenționat. Mai mult, despre Kamara a spus că i-a dat un pumn.

Ulterior, Daniel Pavel i-a anunțat pe concurenți că a luat o decizie radicală. „Voi anula această recompensă și nu mai merge nimeni la niciun masaj”, a fost decizia anunțată de Daniel Pavel, în ediția difuzată de Pro TV pe 8 martie 2023.

Crina Abrudan, primele declarații după ce a aflat că părăsește competiția Survivor România – 8 martie 2023

Crina Abrudan este concurenta eliminată de la Survivor România 2023, în ediția de miercuri, 8 martie. Ea a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului. Aceasta intrase în competiție la jumătatea lunii februarie și ar fi vrut să câștige premiul în valoare de 100.000 de euro.

Prezentatoarea de știri sportive a recunoscut, după ce a aflat că trebuie să părăsească competiția din Dominicană, că a fost dezamagită de comportamentul Faimoșilor.

Crina-Abrudan-parasire-competitie-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 14

“Nu am niciun regret, nici că am venit nici că plec. Am venit aici strict pentru mine, nu am venit ca s demonstrez ceva cuiva. Am venit pentru mine pentru că urmăream formatul de mult și mi-am dorit să ajung aici și am ajuns (…)

Sunt sigură că Universul a decis ceea ce este pentru mine. (…) Am simțit că oamenii nu-și mai spun lucruri, ci și reproșează lucruri”, a spus prezentatoarea după ce Daniel Pavel i-a rostit numele în consiliu. 

Crina Abrudan și Mihai Zmărăndescu au intrat în conflict. Cum a răspuns soțul Faimoasei

Înainte să afle că va părăsi competiția din Republica Dominicană, Crina Abrudan a intrat într-un conflict cu Mihai Zmărăndescu. Acesta a jignit-o pe Faimoasă, iar soțul acesteia a avut o reacție explozivă, scrie cancan.ro.

Zmărădescu, care nu s-a înțeles deloc bine cu fosta prezentatoare a știrilor sportive, a votat-o: a vrut să o vadă eliminată din concurs. Atunci când a fost rugat să își motiveze votul, el a spus că Abrudan ar fi de nesuportat și că s-ar afla mereu în mijlocul certurilor din echipa lor.

„Eram sigur că Crina nu va putea dormi în seara asta, pentru că am votat-o eu. Votul meu nu a fost sportiv, a fost social, pentru că ea, de când a venit aici, a intrat în toate certurile, iar pe mine mă deranjează și mă bruiază psihic chestia asta. Eu, spre deosebire de tine, Crina, nu am trăit cu un prompter în față, care să-mi spună ce și când să vorbesc”, a spus Mihai Zmărăndescu.

Nu a fost primul atac al lui Mihai Zmărăndescu la adresa Crinei Abrudan. Acasă, totul a fost urmărit de către soțul Faimoasei, care a avut o reacție dură la adresa sportivului.

Gabi Popescu, soțul Crinei Abrudan: „Problemele sunt de mult, nu de ieri, de astăzi”

Fostul fotbalist Gabi Popescu, soțul Crinei Abrudan, a spus că Zmărăndescu a avut din start ceva de împărțit cu aceasta. Mai mult, iar fi făcut reproșuri cu fiecare ocazie. Cu alte cuvinte, Gabi Popescu îl acuză acum pe Mihai Zmărăndescu că ar avea un comportament misogin.

„În comparație cu un sportiv, o fată care a citit de pe prompter și a prezentat știri sportive cred că se descurcă foarte bine. Pe lângă toate comentariile pe care le-a avut acest băiat, m-au deranjat unele simple: atunci când au avut proba în care Crina, cu Iftimoaie și cu DOC trebuiau să sprijine acele suporturi, ca acest băiat să treacă de pe o platformă pe alta.

Ei, la acea probă, băiatul ăsta o certa pe Crina că nu poate să-i țină suportul. Păi, cum să țină suportul o fată de 45 de kilograme unui băiat de 135 de kilograme, este destul de greu. Problemele sunt de mult, nu de ieri, de astăzi.

Eu, ca bărbat, mă lupt cu bărbații, nu cu femeile. Nu mi se pare normal să te iei de femei. Crina merită să meargă mai departe în concursul acesta, mai are multe de demonstrat, atât Crina, cât și toate fetele din concurs. Eu cred că femeile se vor mobiliza și vor arăta ce pot de acum încolo”, a spus Gabi Popescu.

Anunțul făcut de Daniel Pavel, la finalul ediției din 8 martie 2023

Anunțul final al serii a fost oferit de către Daniel Pavel care le-a arătat două simboluri, unul albastru și unul roșu: ”Aceste două simboluri fac parte integrantă din viețile voastre. Vor fi ascunse în insulele voastre. Voi trebuie să le căutați, iar cel care găsește simbolul, să-l păstreze, fără să spună tribului că l-a găsit. Importanța lor este colosală, schimbă foarte mult din dinamica”. Despre ce este vorba, vom afla în următoarele ediții.

Survivor România revine luni, marți și miercuri, de la 20:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton