Homepage  / Vedete româneşti

Cristi Brancu, aniversare specială în Anglia. Tudor, fiul său, a împlinit 12 ani. „Nu întrebați de cadouri”

Cristi Brancu, aniversare specială în Anglia. Tudor, fiul său, a împlinit 12 ani. „Nu întrebați de cadouri”
8

de Cătălina Matei,

Emoționați și fericiți, Cristi Brancu și soția lui, Oana, au urcat în avion alături de fiul lor Tudor și au zburat până în Anglia. Motivul e unul de mare bucurie pentru familia realizatorului Exclusiv VIP de la Prima TV. Tudor a câștigat un concurs de public speaking în cadrul Mirunette Education și a plecat pe 31 iulie într-o tabără la Cambridge, în Abbey College.

Ziua în care fiul lui Cristi Brancu, gazda emisiunii „Exclusiv VIP” de la Prima TV, a împlinit 12 ani a fost una cu totul și cu totul spectaculoasă. Pentru că întreaga familie se află în Marea Britanie, unde juniorul studiază, după ce a câștigat o bursă.

party-tudor-brancu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Între multe activități de cunoaștere și sportive, pe 2 august, Tudor Brancu  a avut parte de o sumedenie de surprize.

Am decis alături de Oana să mergem și noi la Cambridge pentru a fi cu Tudor. Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât Tudor a avut parte și de o petrecere surpriză cu cei 12 copii din grup, alături de prof. Roxana Neatu, cu tort, confetti și sucuri. Aceștia au adus un cadou și i-au scris cuvinte frumoase pe o felicitare. Seara, Abbey College a organizat un talent show, câștigat de eleva din România Ariana Mancaș, la al cărei moment Tudor a făcut parte din grupul de dans”, povestește Cristi Brancu.

Mândri de realizarea fiului lor, Oana Turcu Brancu și Cristi Brancu au pregătit cadourile în avans: „Nu întrebați de cadouri: ca să nu fie probleme pe drum, Tudor le-a primit cu o zi înainte de plecare! Suntem foarte fericiți că Tudor are o experiență de excepție la Cambridge și cred că sunt semne că acolo va fi drumul său către viitoarele studii.”

Cine face temele cu Tudor

Cu o experiență de peste 30 de ani în presa mondenă, Cristi Brancu este deja un expert în vedete, iar televiziunea este a doua lui casă, la propriu și la figurat. Căci în emisiunea sa de la Prima TV, „Exclusiv VIP”, apar și Oana Turcu Brancu, soția, dar și fiul, Tudor, amândoi având rubricile lor stabile. La fel de precis sunt stabilite și lucrurile acasă, în ce-l privește pe junior.

„Aici, lucrurile sunt bine împărțite. Româna și matematica o au ca profesor titular pe bunica lui Tudor, Mimi. Sportul, pe bunicul Tuți. Ambii profesori la bază. Cristi este cel care se ocupă de engleză, iar tot ce înseamnă dezvoltare personală ține de mine”, ne-a povestit Oana.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton