Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cristi Brancu, destăinuiri neașteptate: „Televiziunea e seducătoare, dar există viață și fără ea!”| EXCLUSIV

Cristi Brancu, destăinuiri neașteptate: „Televiziunea e seducătoare, dar există viață și fără ea!”| EXCLUSIV

de Redactia Tvmania

De curând, după o pauză de aproape un an, Cristi Brancu (48 de ani) a revenit pe micile ecrane. Nu mai e la Antena Stars, ci s-a mutat la Prima TV, nu mai e noaptea, ci-l vedem după-amiaza. Despre toate aceste schimbări, am vorbit chiar cu realizatorul show-ului „Exclusiv VIP”.

Cristi Brancu consideră că această perioadă de pauză a fost una de bun augur. A fost un respiro din programul agitat al televiziunii, însă și-a concentrat energia în mediul online:

„A fost foarte bine. Să rezumăm: nu a fost pauză, pentru că am avut cinci ediții pe săptămână la podcast-ul meu, așa că am avut în continuare meciuri în picioare! A fost și necesară pauza, în perioada de plină forță a pandemiei, pentru protecția mea și a familiei. A mai fost ceva important: să înțeleg că televiziunea e seducătoare, dar există viață și fără ea!”, a spus Cristi Brancu pentru TVMania. 

Reiventarea carierei sale în online i-a oferit libertatea care o bună perioadă de timp a fost constrânsă de targetul de public căruia se adresa la TV:

„În primul rând, totul este mai direct, orientat către public, cu feedback imediat și cu un alt gen de auditoriu. Grilele de promovare și de impunere a unui subiect sau a unui canal sunt dinamice, ușor agresive, dar cu alte legi. Vedetele de la TV pot fi total necâștigătoare online. Am simțit că interesul public mergea către căutarea unei certitudini într-un vârtej de frică și incertitudine. A fost o repoziționare, față de trecutul monden, care i-a făcut pe foarte mulți să mă vadă altfel sau să mă regăsească”, a continuat prezentatorul

Pe lângă activitatea profesională care nu a încetat, deși nu l-am mai văzut la TV, Cristi Brancu a avut ocazia să se bucure mai mult de familia sa:

„A fost un an în care pandemia ne-a rânduit viețile, așa că am trăit totul cu altă intensitate. Nu am avut timp să mă plictisesc. M-am bucurat mai mult de Oana și Tudor, am fost un tată mult mai eficient! Am avut răgazul de a asculta oferte, de a vedea ce se petrece și de a înțelege că singurul loc în care se reconstruiește solid este la Prima TV”, a mai dezvăluit Cristi Brancu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton