Homepage  / Articole

Cristi Brancu şi-a botezat copilul în Ierusalim

Cristi Brancu şi-a botezat copilul în Ierusalim

de Redactia Tvmania

Cristi Brancu şi Oana Turcu au devenit părinţi pe 1 august, iar weekendul trecut l-au botezat pe micuţul Tudor în Ierusalim. După naşterea băieţelului, cuplul a primit tot felul de mesaje de felicitare de la prieteni, cele mai neobişnuite fiind de la Dan Negru şi Mădălin Voicu.

La două luni şi jumătate, juniorul Brancu a fost botezat, sâmbăta trecută, în cadrul unui eveniment restrând, la biserica ortodoxă din Ierusalim.

“Am ales să facem o ceremonie discreta. Nu credem că e momentul pentru petreceri mari, pentru că am ţinut mereu ca să savurăm momentele frumoase ale familiei noastre, secundă de secundă, mai degrabă alături de familie”, ne-a dezvăluit recent Oana Turcu. Naşul de cununie al cuplului, Ion Antonescu, l-a botezat pe băieţel.

Prietenii cuplului s-au înghesuit cu mesajele de felicitare după naşterea juniorului, două dintre ele fiind memorabile, ne-au povestit cei doi.

„Unul a fost de la Mădălin Voicu, care ne-a anunţat că Făniţă, fiul lui, e deja pregatit să mearga la fete cu Tudor. Al doilea a fost de la Dan Negru. El ne-a anunţat ca prietenia noastră se cam încheie aici, pentru că nu vrea ca Tudor să umble la „borcanul lui cu miere”, adica fiica lui, Dara. L-am anunţat că fiul meu este irezisitibil şi Dara nu-l va putea refuza. Aşa că o sa ne vedem la starea civilă!”.

Cristi Brancu e însă liniştit: se mulţumeşte deocamdată să îl pupe, să îl mângâie şi să îi facă băiţă bebeluşului. Până la faza cu sfaturile mai are timp. „Când va fi mai mare, avem multe să ne spunem.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton