Homepage  / Ultimul număr

Cristi Brancu şi Oana Turcu îl prezintă lumii pe Tudor

Cristi Brancu şi Oana Turcu îl prezintă lumii pe Tudor

de Redactia Tvmania

Cu puţin înainte de a împlini două luni, Tudor, băieţelul lui Cristi Brancu şi al Oanei Turcu, a fost protagonistul primei şedinţe foto din viaţa lui, în exclusivitate pentru „TVmania”. Ca un bebeluş care se respectă, mica vedetă a ignorat aparatul foto şi a dormit mai tot timpul.

Într-o superbă zi de toamnă am făcut o vizită familiei Brancu, la casa acesteia de lângă Bucureşti. Motivul era Tudor, băieţelul cuplului Cristi Brancu-Oana Turcu, născut pe 1 august, într-o clinică din Viena, acum suficient de mare să stea la poza de familie.

Îmbrăcat la patru ace, ca un om mare, puştiul ne-a aruncat în fugă o ocheadă (nouă oare?), şi-a făcut de lucru cu suzeta şi a stat treaz preţ de câteva minute. După o masă copioasă, nici gând să-l mai trezim din somn pentru fotografiile din grădină! Am avut timp să remarcăm că da, bebeluşul familiei Brancu e adorabil, iar părinţii sunt, cum e firesc, topiţi după el.

Topiţi din prima clipă, după ne-au spus cei doi. „Primul dintre noi care l-a văzut am fost eu! După 12 minute de la începerea operaţiei de cezariană, în timp ce glumeam cu Oana, am auzit un scâncet. L-am văzut o secundă, apoi medicii m-au invitat să asist la operaţiunile neonatologului. Surorile de la Clinica Dobling din Viena au stil: mi l-au dat în braţe, ca să i-l prezint eu Oanei. A fost clipa în care m-am pierdut! Când am fost pentru prima dată toţi trei împreună am plâns tare!”, îşi aduce aminte Cristi Brancu (38 de ani), prezentatorul emisiunii „Agentul VIP” de la Antena 2.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton