Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cristi Minculescu, despre diagnosticul crunt care i-a distrus familia. „Am lăsat loc unor speculații”

Cristi Minculescu, despre diagnosticul crunt care i-a distrus familia. „Am lăsat loc unor speculații”

de Andra Stana,

Cristi Minculescu, liderul trupei Iris, și sora lui au moștenit de la tatăl lor o boală cumplită. Solistul trupei Iris a mărturisit recent câteva lucrui mai puțin cunoscute despre afecțiunea care i-a răpit tatăl la o vârstă fragedă.

Cristi Minculescu, diagnosticat cu o boală cumplită

Cristi Minculescu a fost diagnosticat cu afecțiunea polichistică hepatoacută, aceeași boală de care suferă și sora lui. Cei doi au moștenit cumplita afectiune de la tatăl lor, care a pierdut lupta cu boala la doar 54 de ani.

Artistul a recunoscut că boala l-a ajutat să își construiască o relație mai bună cu sora lui. Mai precis, liderul Iris a povestit că a început să îi acorde mai multă atenției surorii sale după ce au fost diagnosticați cu afecțiunea polichistică hepatoacută.

Totodată, Cristi Minculescu a dezvăluit, într-un interviu pentru fanatik.ro, că regretă astăzi că nu a explicat mai bine, la momentul potrivit, natura bolii sale. Potrivit lui Minculescu, acest lucru a lăsat loc apariției de interpretări și supoziții.

„De regretat…poate faptul că la momentul respectiv nu am explicat public mai bine care este cauza acestei boli și atunci am lăsat loc unor speculații și comentarii care nu au nicio legătură cu realitatea”, a spus Minculescu în interviul citat.

Cum se înțelege Cristi Minculescu cu sora lui

Despre sora lui, solistul Iris spune că a avut „și ea neșansa de a avea aceeași boală ca tatăl meu și ca mine”. Cristi Minculescu a explicat că, din acest motiv, are o relație foarte apropiată cu sora sa.

„Întotdeauna ne-am înteles foarte bine. Am simțit mereu nevoia să o protejez, mai ales că și ea a avut neșansa de a avea aceeași boală ca tatăl meu și ca mine. Suntem foarte apropiați. Vine la concertele mele. A fost și este în continuare o prezență foarte discretă.”, a explicat Cristi Minculescu.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton