Homepage  / Știri / Televiziune

Cristi Tabără readuce, în weekend, „Exclusiv în România” la TVR. Ce vedem în prima ediție din noul sezon

Cristi Tabără readuce, în weekend, „Exclusiv în România” la TVR. Ce vedem în prima ediție din noul sezon

de Redactia Tvmania

De sâmbăta aceasta, 25 martie, de la ora 18.00, emisiunea „Exclusiv în România”, pe care Cristian Tabără o realizează la TVR din aprilie 2013, revine cu un nou sezon. Prima ediţie ne poartă la poalele Caraimanului şi ne face cunoştinţă cu „tezaure umane vii”, din patrimoniul UNESCO. 

Cristi Tabără

În noul sezon „Exclusiv în România, Cristi Tabără şi echipa lui ne conduc spre noi destinaţii de vacanţă şi ne prezintă oameni cu totul şi cu totul deosebiţi, oameni a căror valoare a fost remarcată şi recunoscută la nivel mondial. Emisiunea poate fi urmărită la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

„În acest nou sezon încercăm să identificăm şi să descoperim acele tezaure umane vii, care sunt răspândite pe tot teritoriul României şi care fac parte de acum din patrimoniul UNESCO.

Primul astfel de tezaur pe care îl descoperim este Barko Etelka, din Săcele. Are peste 80 de ani, a fost profesoară şi a iniţiat foarte mulţi copii în arta încondeierii ouălor”, dezvăluie producătorul Marin Găbudean despre ediţia de debut al noului sezon.

Cristi Tabără și Marin Găbudean

Întâlnirea cu echipa „Exclusiv în România” din 25 martie începe cu prima ediţie a Festivalului de Film Alpin, care a avut loc la sfârşit de ianuarie, la Predeal. Cu această ocazie, Cristi Tabără şi colegii săi prezintă personaje spectaculoase, cum ar fi cehul Jaros Radek, al 15-lea om de pe planetă care a reuşit să escaladeze toate cele 14 vârfuri de peste 8000 m din Himalaya fără mască de oxigen.

De asemenea, îi vom cunoaşte pe românii Zsolt Torok şi Vlad Căpuşan, care au reuşit, în premieră mondială, performanţa de a cuceri un vârf din Himalaya care nu a mai fost escaladat până acum.

Tot sâmbăta aceasta, Silviu Bălan, unul dintre cei mai importanţi alergători montani din România, îl va învăţa pe Marin Găbudean cum să se pregătească pentru o competiţie. Iar Cristi Tabără va învăţa, la rândul lui, meserie de la un bucătar de renume mondial: Ştefan Bercea

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton