Homepage  / Vedete

Cristian de la Fuente se poartă urât cu colegele sale

Cristian de la Fuente se poartă urât cu colegele sale

de Redactia Tvmania

Gurile rele spun că, de mai mulţi ani, actorul Cristian de la Fuente (42 de ani) are un temperament coleric pe platourile de filmare. Cel mai recent scandal în care a fost implicat are legătură cu ultima telenovelă în care a jucat, „Sueño de amor”.

La începutul filmărilor Julian Gil, colegul său, chiar s-a dus la regizorul Juan Osorio să-i spună că nu se înţeleg, însă apele s-au liniștit, iar proiectul a continuat. Dar Cristian nu s-a schimbat şi, conform tvnotas.com.mx, la un moment dat, el a pălmuit-o pe colega sa, Marjorie de Sousa.

Cristian de la Fuente

Cristian de la Fuente a pălmuit-o pe Marjorie de Sousa

„Erau cu toţii la repetiţii, iar Betty Monroe încerca să întreţină atmosfera făcând glume şi gâdilându-l pe Cristian. Aşa că Marjorie de Sousa a zis să facă şi ea acelaşi lucru. Cristian i-a zis „Calmează-te”, iar actriţa i-a răspuns „Ce te plângi atât, eşti ca o fetiţă”, iar în acel moment el i-a dat o palmă. Ea s-a enervat şi s-a dus la producător să-i povestească ce s-a întâmplat. Acesta a calmat-o, iar filmările au continuat.

De asemenea, Cristian ar fi vorbit-o de rău regizorului chiar pe Betty Monroe, partenera sa din serial. S-a plâns că nu e o actriţă bună şi că nu au chimie împreună, chiar dacă în faţă îi făcea complimente. Ba mai mult, a făcut o glumă proastă la adresa ei. Betty a auzit-o, doar că a preferat să treacă cu vederea acest lucru”, a povestit o sursă de pe platouri.

cristian

Telenovela produsă de Televisa, „Sueño de amor”, s-a terminat în Mexic pe 21 august.

Pe micile ecane de la noi, pe Cristian l-aţi văzut în „Amor bravio” (2012), alături de Silvia Navarro. În 2015, el a apărut în serialul american „Menajere ambiţioase” („Devious Maids”), care a fost transmis şi de Euforia (actualul Happy Channel).

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Actorul Cristian de la Fuente a întrerupt filmările la noua lui telenovelă

Ce surpriză le-au făcut actorii de telenovele fanelor lor de Sfântul Valentin

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton