Homepage  / Articole

Cristian Parmac a ieşit din competiţia de la „X Factor”

Cristian Parmac a ieşit din competiţia de la „X Factor”

de Redactia Tvmania

Weekend-ul ce tocmai a trecut a adus o premieră în cadrul show-ului “X Factor”, şi anume galele live în care concurenţii s-au înfruntat pentru prima dată. Tot începând de ieri, în cursa pentru premiul de 200.000 de euro au mai rămas 11 concurenţi.

Pentru prima dată la „X Factor”, telespectatorii au avut un cuvânt de spus. De sâmbătă seara până duminică la încheierea televotingului, telespectatorii şi-au putut vota favoriţii. Publicul a salvat 10 concurenti, însă ultimii doi care au  însumat cele mai puţine voturi au fost nevoiţi să intre in confruntare directă.

Primii doi cântăreţi care s-au duelat pe scena de la “X Factor” au fost Ovidiu Nae şi Cristian Parmac.

În urma emisiunii de duminică, cel care a câştigat duelul pentru rămânerea în concurs a fost Ovidiu, iar Cristian a devenit astfel primul concurent eliminat.

Ovidiu Nae a cântat piesa “Grenade” a lui Bruno Mars şi a mărturisit că nu şi-a ascuns deloc emoţiile în timpul interpretării, ci doar le-a arătat prin intermediul vocii sale.

Spre finalul piesei, însă, Ovidiu a lăcrimat, lucru care a făcut ca Mihai Morar şi Adrian Sînă să se contreze. Cei doi juraţi au demonstrat că au păreri diferite când vine vorba de definiţia bărbăţiei.

Adrian Sînă l-a acuzat pe Ovidiu că a fost prea sentimental spre sfârşitul piesei cântată de el şi i-a spus chiar că se aştepta să îl vadă mai bărbat. Răspunsul a fost prompt: “A plânge este absolut uman”, a spus concurentul.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton