Homepage  / Timp liber

Cristian Tudor Popescu și Cătălin Striblea, printre cei cinci editorialiști noi din „Gazeta sporturilor”

Cristian Tudor Popescu și Cătălin Striblea, printre cei cinci editorialiști noi din „Gazeta sporturilor”

de Redactia Tvmania

Din 22 martie, echipei de editorialiști ai ziarului de sport „Gazeta sporturilor” li se alătură cinci nume noi. Este vorba de Cristian Tudor Popescu, Cătălin Striblea, Ioana Mihalcea, Narcis Drejan și Tudor Samuilă, care vor semna, ocazional, articole de opinie în ziarul tipărit și în online, pe gsp.ro.

„Gazeta sporturilor” punctează decisiv la capitolul „editorialiști”. De astăzi, 22 martie, anunță gsp.ro, cinci nume noi se alătură echipei de colaboratori ce semnează, ocazional, articole de opinie în ziar și pe site: Cristian Tudor Popescu, Cătălin Striblea, Ioana Mihalcea, Narcis Drejan și Tudor Samuilă.

„Faptele sunt sacre, opiniile sunt libere. Și, la Gazetă, foarte încurajate, pentru că diversitatea de opinii e parte din ADN-ul acestei redacții. Aducem în fața publicului stiluri variate, unghiuri diferite de abordare și perspective speciale, adăugând noi semnături valoroase în echipa noastră de editorialiști”, a explicat mișcarea Cătălin Țepelin, redactorul-șef de la „Gazeta sporturilor”.

Cunoscutul jurnalist Cătălin Tudor Popescu, una dintre cele mai abrazive voci din peisajul media românesc, este un mare pasionat de sport – tenis, fotbal, handbal – așa că decizia nu e deloc surprinzătoare:

„1. Voi scrie aici deoarece GSP mi-a propus să scriu.

2. Dacă a scrie despre politică îmi face rău, scrisul despre sport îmi face bine. 3. Și sper să facă și altora -”, a explicat Cătălin Tudor Popescu.

Cât despre Cătălin Striblea, care are aproape 30 de ani de presă și pe care telespectatorii îl știu de la Realitatea TV, RTV sau B1 TV (acum poate fi auzit la postul de radio Europa FM), a declarat:

„Am făcut sport, am trăit în sport, aproape respir sport. Și vorbesc despre sport. Nu numai ca înfruntare a trupurilor și a minților. Ci și ca meșteșug de așezare a societății. Pentru mine sportul este cultură, iar uneori un pic artă. Cred în civilizația sportului și-i aduc echilibru și cumpătare”, spune Striblea.

Vor mai scrie editoriale în „Gazeta sporturilor”, de astăzi, jurnalista Ioana Mihalcea, licențiată în jurnalism la FJSC, care a intrat în presa sportivă la „Gazeta sporturilor”, în 2006, Tudor Samuilă, comentator și realizator de-a lungul timpului la B1 TV, Național TV, GSP TV și Telekom Sport, dar și Narcis Drejan (21 de ani în presa scrisă, 11 ani de Sport Total FM, realizator Digi Sport Matinal).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton