Homepage  / Vedete străine

Cristiano Ronaldo, noi dezvăluiri despre moartea fiului său nou-născut. Cel mai greu lucru pe care a trebuit să-l facă

Cristiano Ronaldo, noi dezvăluiri despre moartea fiului său nou-născut. Cel mai greu lucru pe care a trebuit să-l facă
5

de Roxana Mirea,

Deși așteptau cu mare nerăbdare nașterea celei de-a doua perechi de gemeni, Cristiano Ronaldo partenera sa, Georgina Rodriguez, au trecut prin momente cumplite după decesul fiului lor nou-născut. Acum, Cristiano Ronaldo a făcut noi dezvăluiri despre pierderea fiului său și a mărturisit care a fost cel mai dificil lucru.

Cristiano Ronaldo, despre decesul fiului său

Cristiano Ronaldo a fost „deschis” și „sincer” cu copiii săi după ce fiul său și al Georginei Rodríguez a murit, în aprilie, în ciuda eforturilor medicilor de a-l menține în viață. Când cuplul a adus-o acasă pe sora geamănă a bebelușului decedat, Bella, micuții au avut întrebări, a declarat sportivul pentru Piers Morgan, în avanpremiera din The Sun a viitorului său interviu pentru TalkTV, scrie Page Six.

Copiii au început să spună: „Unde este celălalt copil, unde este celălalt copil? … Mamă, unde este celălalt copil?””, și-a amintit fotbalistul. „După o săptămână, am [spus]: ‘Să fim deschiși și să fim sinceri cu copiii. Să spunem că, Ángel, care este numele lui, se duce în Rai’„, a continuat Ronaldo.

Chelsea v Manchester United – Premier League – Stamford BridgeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Cristiano Jr., în vârstă de 12 ani, și frații săi de 5 ani – Alana, Eva și Mateo – „înțeleg” acum că frățiorul lor nu mai este în viață.

„Ei spun: „Tati, am făcut asta pentru Ángel” și arată spre cer”, a explicat Cristiano Ronaldo. „Ceea ce îmi place cel mai mult, pentru că el face parte din viața lor. Nu am de gând să-mi mint copiii, le spun adevărul, ceea ce a fost un proces dificil”.

„Nu înțelegeam de ce ni s-a întâmplat acest lucru”

Ronaldo a continuat spunând că acea perioadă a fost „cel mai rău moment” din viața sa de la moartea tatălui său în 2005, spunând că nu s-a simțit niciodată atât de „fericit și trist în același timp„. El a spus că procesul de doliu este „greu de explicat”, adăugând: „Am avut momente destul de dificile pentru că nu înțelegeam de ce ni s-a întâmplat acest lucru”.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodríguez au dezvăluit în octombrie 2021 că așteaptă copii gemeni. Șase luni mai târziu, cei doi au fost „devastați” de pierderea fiului lor.

„Cu cea mai mare tristețe trebuie să anunțăm că băiețelul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinte”, au scris cei doi în aprilie. „Doar nașterea fetiței noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu ceva speranță și fericire. Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru. Te vom iubi mereu.”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton