Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cristiano Ronaldo s-ar fi căsătorit în secret. Unde a avut loc evenimentul

Cristiano Ronaldo s-ar fi căsătorit în secret. Unde a avut loc evenimentul

de Redactia Tvmania

Cristiano Ronaldo s-ar fi căsătorit în mare secret, anunță publicația italiană Novella 2000. Fotbalistul și partenera sa de viață, Georgina Rodriguez, ar fi făcut pasul cel mare în Maroc.

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 34 de ani, s-ar fi însurat pe ascuns în Maroc, iar vestea surpinzătoare a fost dată de revista italiană „Novella 2000”, citata de Gazzetta dello Sport.

Fotbalistul se pare că a fost forțat de mama sa să facă acest pas, iar apropiați ai cuplului susțin că știrea ar fi pe cât se poate de reală:

 „Știam de acest pas încă de vara trecută, pentru că atunci a mers la Madeira pentru a se întâlni cu avocații săi și le-a cerut să înceapă să o proteje și pe Georgina. Înainte toate bunurile erau administrate de mama sa, dar din acea zi unele prevederi s-au schimbat, iar Georgina a primit mai multe drepturi.” – a declarat o persoană apropiată lui Cristiano Ronaldo.

Potrivit presei de peste ocean, cel care s-a ocupat de organizarea evenimentului a fost fotbalistul Badr Hari. Totodată conform zvonurilor, Cristiano și-ar fi schimbat testamenul în care a inclus-o și pe mama copilului său. 

„O să ne căsătorim într-o zi, cu siguranță. Este visul mamei mele, deci într-o zi, de ce nu?”, – spunea Cristiano Ronaldo în urmă cu câteva luni, într-un interviu acordat lui Piers Morgan, la ITV.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au împreună o fetiță, pe nume Alana Martina, în vârstă de 2 ani. Fotbalistul mai are trei copii, făcuți cu o mamă surogat: un băiat, Cristiano Junior, în vârstă de 9 ani, și gemenii, Eva și Mateo, în vârstă de aproape 3 ani.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton