Homepage  / Vedete străine

Cristiano Ronaldo spre Atletico Madrid? L-ar fi convins deja pe Diego Simeone

Cristiano Ronaldo spre Atletico Madrid? L-ar fi convins deja pe Diego Simeone
12

de Ioana Maria,

Cristiano Ronaldo este gata să se alăture echipei Atletico Madrid după ce l-ar fi convins pe Diego Simeone, potrivit unor informații din presa străină.

Jucătorul de 37 de ani vrea să plece de la Manchester United în această vară și să joace în Liga Campionilor.

Și se pare că și-a găsit loc la Atletico, după ce Bayern Munchen a respins informația că ar fi vrut să-l ia pe atacantul superstar. După refuzurile lui Chelsea, PSG sau Bayern Munchen, starul portughez pare să fi găsit soluția salvatoare în Spania, la Atletico Madrid.

Publicația AS anunță că Ronaldo ar fi ajuns la o înțelegere de principiu cu Diego Simeone și ar urma să plece la Atletico Madrid, marea rivală a galacticilor, unde portughezul a scris istorie.

Cristiano Ronaldo a marcat 24 de goluri și a oferit trei pase decisive în cele 38 de meciuri jucate la Manchester United în sezonul trecut. Portughezul nu a mers cu echipa în cantonamentul din Thailanda, clubul invocând „probleme familiale”.

Cu toate acestea, Erik ten Hag, noul antrenor al lui Manchester United, a anunțat ferm că Ronaldo nu este de vânzare, scrie sport.ro.

Cristiano Ronaldo ar fi deosebit de generos cu iubita sa

Atacantul portughez i-ar oferi mamei copiilor săi o mulțime de bani în fiecare lună. Pe Instagram, starul are nu mai puțin de 423 de milioane de abonați. E lesne de înțeles că o astfel de popularitate îi aduce și câștiguri pe măsură. Totul îi merge bine pe plan profesional lui Ronaldo. Același lucru poate fi spus și în ceea ce privește viața sa privată. Din 2017 încoace, sportivul formează un cuplu cu frumoasa Georgina Rodriguez alături de care are mai mulți copii.

Relația perfectă dintre cei doi iubiți ar avea legătură, scrie El Nacional, cu suma exorbinantă de bani pe care Ronaldo i-o plătește lunar jumătății sale.

Publicația catalană indică faptul că Cristiano Ronaldo i-ar plăti un fel de salariu Georginei. Destinați „cheltuielilor și îngrijirii celor mici”, banii i-ar permite Georginei să-i întrețină pe copiii cuplului.

Mai precis, dacă este să dăm crezare știrii din presa spaniolă, Cristiano Ronaldo i-ar da în fiecare lună Georginei Rodriguez suma de 100.000 de euro.

Suma uluitoare pe care Ronaldo i-o dă partenerei sale. Care e explicația gestului săuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton