Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Bălan este însărcinată în șase luni! Ce nume au ales ea și soțul ei pentru bebeluș. „Băieții sunt foarte încântați”

Cristina Bălan este însărcinată în șase luni! Ce nume au ales ea și soțul ei pentru bebeluș. „Băieții sunt foarte încântați”
7

de Roxana Mirea,

Cristina Bălan, fosta câștigătoare „Vocea României”, a anunțat prin intermediul rețelelor sociale că este însărcinată în șase luni! Artista a ținut sarcina secretă, dar acum a dezvăluit că ea și soțul ei vor avea o fetiță. Cristina și Gabriel Bălan mai au doi băieți: gemenii Toma și Matei. Micuții suferă de sindromul Down.

Cristina Bălan este însărcinată în șase luni

Cristina Bălan a câștigat trofeul „Vocea României” în cel de-al cincilea sezon al showului de la Pro TV. Cea mai mare parte din premiul de 100 de mii de euro a mers către tratamentele și terapiile de care au nevoie cei mici. Gemenii în vârstă de opt ani ai Cristinei și ai muzicianul Gabriel Bălan s-au născut cu Sindromul Down. Fosta solistă a trupei Impact și soțul ei s-au dedicat trup și suflet creșterii micuților.

Acum, Cristina Bălan a luat prin surprindere pe toată lumea când a anunțat că este însărcinată în șase luni. Artista a dezvăluit că ea și soțul ei vor avea o fetiță, care se va numi Nadeea Sofia.

Cristina-Balan-este-insarcinata-in-sase-luni-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Vă împărtășesc și vouă bunavestire, după o lungă perioadă de discreție. Astăzi se împlinesc 6 luni de când a apărut Minunea în viața noastră: Nadeea Sofia.

Băieții sunt foarte încântați că vor avea o soră. Nouă încă ni se pare ceva extraordinar”, a scris Cristina Bălan pe Facebook.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton