Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Bălan, primele declarații despre botezul fiicei sale. „A ieşit la iveală dragonul din mine”

Cristina Bălan, primele declarații despre botezul fiicei sale. „A ieşit la iveală dragonul din mine”
7

de Roxana Mirea,

Cristina Bălan și soțul ei au botezat-o pe fetița lor, Nadeea Sofia, weekend-ul trecut, pe 20 mai. Evenimentul a fost unul restrâns, în familie, pentru că petrecerea de botez a fost amânată. Artista a făcut primele declarații despre botezul fiicei sale și a prezentat primele imagini de la evenimentul special.

Cristina Bălan și soțul ei au botezat-o pe fiica lor

Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel Bălan, și-au botezat fetița, pe Nadeea Sofia. La evenimentul restrâns, au fost prezenți și gemenii artistei, Toma și Matei, care au sindromul Down. Invitată ieri în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, Cristina Bălan a vorbit despre botezul fiicei sale, dar și despre viața de mamă cu trei copii.

„Trăiesc o perioadă atât de frumoasă, zâmbesc mereu. Chiar vorbeam cu soţul meu că dacă nu erau gemenii care să ne solicite atât de mult aveam deja vreo 5-6 plozi. Treaba merge atât de frumos… Este extraordinar de liniştită, de dragă, pare un copil înţelept, nu ştiu cum să spun.

Am fost foarte stresată la botez, nu voiam să plângă. A ieşit la iveală dragonul din mine, voiam să îmi iau copilul în braţe. Nu a plâns atât de tare niciodată în cele 5 luni de viaţă. Era şi obosită, era ora de nani. Gemenii sunt fascinaţi de ea, mă ajută cu scutecele, îmi aduc hăinuţele, suntem o echipă. Vor să o ia în braţe, o fac să râdă, sunt tare încântaţi de ea. Ei împlinesc 10 ani în august. Atunci am decis să facem petrecerea de botez, să îi sărbătorim pe toţi trei”, a spus vedeta, potrivit libertatea.ro.

cristina-balan-primele-declaratii-despre-botezul-fiicei-ei.-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Fetiţa ne-a schimbat viaţa”

Cristina Bălan a născu-o pe Nadeea Sofia la sfârșitul lunii decembrie. Artista a născut acasă, în cadă, după ce rămas cu traume din cauza primei nașteri. Aceasta l-a avut alături pe soțul ei, iar totul a decurs exact așa cum și-a dorit. Acum, Cristina a mărturisit că micuța le-a schimbat total viața ei și soțului ei.

„Fetiţa ne-a schimbat viaţa, am o altă vârstă, percep altfel lucrurile. Mă bucur mai mult de acest copil, sunt mai prezentă, apreciez mai mult totul. Mi-am propus să slăbesc, să ajung la silueta de dinainte de naştere, iau lucrurile uşor.

Nu vreau să demonstrez nimic, vreau să mă simt bine. Rochia o să o iau când o să fiu mulţumită de felul în care arăt. Nu îmi place de mine rubensiană, ca să zic aşa. Într-o zi vom veni în formula completă, să ocupăm toată canapeaua, gemenii sunt foarte energici”, a încheiat Cristina Bălan.

Sursa Foto: Facebook, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton