Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Bâtlan, investitor la „Imperiul Leilor”, are un nou iubit! Fiul ei l-a cunoscut deja

Cristina Bâtlan, investitor la „Imperiul Leilor”, are un nou iubit! Fiul ei l-a cunoscut deja
7

de Roxana Mirea,

În urmă cu patru ani, Cristina Bâtlan, investitor la „Imperiul Leilor”, a divorțat de tatăl copilului ei, după o căsnicie de 26 de ani. Acum, se pare că a răsărit și soarele pe strada ei, în ceea ce privește viața sentimentală. Într-un interviu recent, Cristina Bâtlan a dezvăluit că are un nou iubit.

Cristina Bâtlan, de la „Imperiul Leilor”, are un nou iubit

Cristina Bâtlan, investitor la „Imperiul Leilor” și deținătoarea unui brand românesc în industria de încălțăminte și marochinărie, a dezvăluit că are un nou iubit. La patru ani de la divorțul de Roberto, un alt bărbat a reușit să-i intre în grații.

Stau foarte bine, iubesc și sunt iubită și asta e minunat pentru că femeile au nevoie de suport, dar de suport emoțional foarte mult. Sunt o femeie puternică, însă și eu am nevoie de asta, bineînțeles”, a declarat Cristina Bâtlan într-un interviu pentru CANCAN.

De asemenea, Cristina Bâtlan a dezvăluit că Andrian, fiul ei, l-a cunoscut deja pe actualul ei iubit.

Da, îmi cunoaște partenerul actual și sunt happy că e un partener pe care nu e nevoie să-l prezint pentru că… chiar nu e nevoie”, a spus vedeta.

Cristina-Batlan-de-la-„Imperiul-Leilor-are-un-nou-iubit-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cristina Bâtlan a rămas în relații bune cu fostul soț

Cristina Bâtlan și fostul soț au o relație bună, mai ales că sunt și parteneri de afaceri. În plus, leoaica de la „Imperiul Leilor” chiar a participat la nunta lui Roberto cu actuala lui parteneră.

Eu și Roberto, împreună cu Alin Bâtlan (fratele fostului soț – n.r.), care mai târziu a devenit partenerul nostru, suntem o echipă imbatabilă. Nu vreți să știți cum este o ședință de lucru la Musette. Cu scântei multe, dar ieșim din cameră întotdeauna prieteni”, a declarat Cristina.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton