Homepage  / Știri

Cristina Cepraga joacă în “Moştenirea”

Cristina Cepraga joacă în “Moştenirea”

de Redactia Tvmania

Frumoasa actriţă în vârstă de 30 de ani, care a participat şi la “Dansez pentru tine” în 2009, în sezonul al şaptelea, va juca rolul unei soţii de mafiot în “Moştenirea”, serial ce va fi difuzat în această toamnă la ProTV.

Cristina o va interpreta pe Romina, soţia lui Fabrizio (Cristi Iacob), o femeie senzuală,  care îl ţine pe acesta legat de ea datorită farmecelor ei. Romina e o femeie care ascunde un trecut plin de durere, iar secretele îi îngreunează existenta. “Romina este un personaj foarte ofertant, cu multe faţete, o femeie interesantă a cărei poveste este mereu surprinzătoare”, a declarat Cristina.

“Mă bucură enorm faptul că am şansa să joc alături de Cristi Iacob, un actor pe care îl apreciez încă de când eram în facultate. Aproape întreaga echipă este formată din actori profesionişti, iar munca pe platoul de filmare devine o şcoală. În plus, este o şansă să ai ocazia să joci în fiecare zi. Este un exerciţiu foarte important pentru orice actor”, a mai zis ea.

“Moştenirea” este primul serial de televiziune românesc în care apare Cristina Cepraga şi de asemenea primul proiect TV pe care îl are în ţară de când a plecat în Italia acum şase ani.

.

Citeşte şi:

Pavel Bartoş şi Liviu Vârciu, cuceritori în Moştenirea”

Cristi Iacob şi Mihai Călin pe ecrane în “Moştenirea”

„State de România”, înlocuit cu „Moştenirea”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton