Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Ciobănașu a luat o decizie importantă, după despărțirea de Vlad Gherman. „Am tot avut alte priorități”

Cristina Ciobănașu a luat o decizie importantă, după despărțirea de Vlad Gherman. „Am tot avut alte priorități”
10

de Roxana Mirea,

Cristina Ciobănașu este foarte actrivă pe rețelele sociale, acolo unde îi ține la curent pe urmăritorii ei cu activitățile sale. Recent, actrița a organizat o sesiune de întrebări pe Instagram, iar cu acest prilej a făcut o mărturisire. Cristina Ciobănașu a luat o decizie importantă, pe care o va contretiza în această vară.

Cristina Ciobănașu, decizie importantă

Cristina Ciobănașu, în vârstă de 25 de ani, a organizat o sesiune de întrebări pe Instagram și le-a oferit, astfel, fanilor ei oportunitatea de a afla răspuns la curiozitățile lor. Cineva a întrebat-o: „Ce ți-ai propus să faci vara asta?”

Cu acest prilej, Cristina Ciobănașu a spus că a luat o decizie importantă, aceea de a-și susține lucrarea de licență. Se pare că actrița a amânat momentul definitivării studiilor de licență din cauză că a avut „alte priorități”. Ea îi sfătuiește pe fanii ei să nu îi urmeze exemplul și să își susțină lucrarea la timp.

„Mi-am propus să îmi susțin lucrarea de licență. Am tot avut alte priorități și… Mama ei de treabă … nu faceți ca mine”, le-a spus Cristina Ciobănașu urmăritorilor ei de pe Instagram.

cristina-ciobanasu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Pe de alt parte, un alt internaut a vrut să știe dacă ea mai păstrează legătura cu fostul iubitu, Vlad Gherman. „Mai vorbeși cu Vlad? Mai țineți legătura?”, a întrebat internautul. Ei bine, Cristina Ciobănașu nu a dorit să ofere un simplu răspuns, ci a arătat și dovada faptului că ea și fostul ei iubit încă păstrează legătura. Actrița le-a spus fanilor că Vlad Gherman o sunase cu puțin timp în urmă și le-a arătat că apoi el i-a trimis mesaj pe Instagram.

„M-a sunat. Eu aveam telefonul pe silent, că filmam și s-a gândit că o să văd pe Insta”, a răspuns Cristina Ciobănașu.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton