Homepage  / Vedete româneşti

Reacția Cristinei Ciobănașu când a aflat de relația lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. „A fost prima căreia i-am spus”

Reacția Cristinei Ciobănașu când a aflat de relația lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. „A fost prima căreia i-am spus”
9

de Roxana Mirea,

Timp de mai mulți ani, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă, în cele din urmă, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Acum, actorul și-a găsit liniștea în brațele Oanei Moșneagu, așa cum și Cristina are un nou iubit. Cristina Ciobănașu a aflat de relația lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu chiar de la actor.

Cristina Ciobănașu, când a aflat de relația lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu

Vlad Gherman și actrița Oana Moșneagu au petrecut în ultima perioadă mult timp împreună. Cei doi actori din „Adela” s-au apropiat la ceva timp după ce actorul s-a despărțit de Cristina Ciobănașu. De asemenea, și Cristina are un nou iubit, dar probabil mulți s-au întrebat cum a reacționat ea după ce a aflat că Vlad Gherman are o relație cu Oana Moșneagu, mai ales că toți trei sunt colegi pe platourile de filmare ale serialului „Adela”. Ei bine, cel care a elucidat misterul a fost chiar Vlad.

Cum să reacționeze? Ea a fost prima căreia i-am spus despre relația dintre mine și Oana, mi s-a părut fair, fiind și contextul că lucram în același serial. S-a bucurat, adică chiar s-a bucurat, m-a luat în brațe și mi-a zis că se bucură pentru mine. M-a întrebat cum sunt, dacă sunt ok”, a spus Vlad Gherman la CulTour, potrivit spynews.ro.

Cristina-Ciobanasu-remarca-ironica-la-adresa-Oanei-Mosneagu-iubita-lui-Vlad-Gherman.-„Te-simti-bine-acum-ca..-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Vlad Gherman a decis împreună cu Cristina Ciobănașu să nu vorbească prea multe unul cu celălalt despre noile lor relații.

Eu i-am spus că nu aș vrea să intrăm în detalii, că nu vreau să-i povestesc despre relația cu Oana cum nici eu nu vreau să știu prea multe despre relația ei”, a mai spus Vlad Gherman.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton