Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Ciobănașu, despre adevăratul motiv pentru care nu a mai jucat în seriale. „Îmi doresc mult”

Cristina Ciobănașu, despre adevăratul motiv pentru care nu a mai jucat în seriale. „Îmi doresc mult”
6

de Andra Stana,

Cristina Ciobănașu a devenit cunoscută după ce a apărut la „Dansez pentru tine” și apoi în producțiile realizate de Ruxandra Ion. Recent, actrița de 26 de ani a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu a mai apărut în seriale de o bună bucată de vreme. Ce face acum fosta iubită a lui Vlad Gherman.

Cristina Ciobănașu, care are astăzi 26 de ani, a vorbit de curând despre motivul pentru care nu a mai vrut să apară în seriale. După ce a jucat în „Adela”, tânăra actriță a luat o pauză. Ce spune acum despre revenirea sa într-un proiect, pe micile ecrane.

Vedeta a mai avut roluri în seriale precum „Iubire și onoare”, „Pariu cu viața”, „Fructul oprit” și „Sacrificiul”. Acum, tânăra este studentă la master la Actorie, la Sibiu, și este în sesiune în această perioadă.

„Da. Sunt în examene pentru anul întâi de master, la Actorie. M-am înscris la Sibiu și, săptămâna viitoare, o să fiu la foc încins, așa…”, a dezvăluit tânăra actriță pentru Click.ro.

Cristina Ciobănașu, despre adevăratul motiv pentru care nu a mai jucat în seriale. „Îmi doresc mult”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cristina Ciobănașu a mai dezvăluit că, deși nu are de gând să renunțe la visul de a mai apărea într-un serial TV, momentan are nevoie de pauză. Un rol într-un nou serial ar însemna muncă multă și puțin timp liber.

„Îmi doresc mult să mai fac parte dintr-un proiect, dar, deocamdată, mă bucur de pauză și mă bucur de libertatea pe care o am, să îmi fac singură programul.

După cum bine știți, într-un proiect atât de mare, trebuie să stai în standby. Să-ți eliberezi tot programul și toate celelalte dorințe. Să le lași pe ultimul loc, pentru că trebuie să te dedici cu adevărat”, a mai dezvăluit Cristina Ciobănașu pentru sursa citată.

Ce planuri are Cristina Ciobănașu pentru vara lui 2023

Actrița a mai mărturisit că, în vara lui 2023, o așteaptă câteva zile de relaxare în Lisabona. Imediat ce va termina examenele, Cristina Ciobănașu va pleca în vacanță alături de iubitul ei, Alexandru Mureșan. Cei doi vor merge la un concert al trupei Rammstein

„O să plecăm. Nu știu exact, acum, unde o să mai plecăm, dar știu sigur că o să mergem la Lisabona, la un concert Rammstein”, a explicat ea.

Pentru sursa citată, actrița din „Adela” a recunoscut că este fericită pentru că fratele ei mai mic, Tudor, s-a mutat în București.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton