Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cristina Ciobănașu, dezvăluiri la 4 luni de la despărțirea de Vlad Gherman: „Am început să merg la…”

Cristina Ciobănașu, dezvăluiri la 4 luni de la despărțirea de Vlad Gherman: „Am început să merg la...”

de Redactia Tvmania

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au șocat pe toată lumea atunci când, după ani de zile de relație, timp în care păreau cel mai fericit cuplu din lume, și-au anunțat despărțirea. Acum, tânăra actriță recunoaște că a avut nevoie de ajutor ca să treacă cu bine peste marea schimbare din viața ei.

În urmă cu patru luni, Cristina și Vlad s-au despărțit.

„Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni”, a transmis actrița la vremea respectivă.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Cristina Ciobanasu (@cristinaciobanasu_oficial)

Pentru a trece peste această etapă, actrița din „Adela” (Antena 1) a ales să apeleze la ajutor specializat: s-a programat la psiholog, scrie libertatea.ro.

„Nu a fost ușor, a fost o perioadă extrem de dificilă, pe care am gestionat-o cum am putut. Am început să merg la psiholog, încerc să mă concentrez pe muncă și încerc să fac lucruri pentru mine, lucruri care îmi fac plăcere.”, a spus ea pentru revista viva.ro.

Cristina Ciobănașu a mai mărturisit că Vlad a fost prima ei iubire și că „așa va rămâne în sufletul meu”.

„(Vlad, n.r.) Este un om capabil să iubească persoana de lângă el mai mult decât pe el însuși. Am trăit o poveste de iubire ca în filme și amintirea atâtor momente frumoase n-o să ne-o ia nimeni, niciodată. Nu putem vorbi despre un moment anume în care am simțit că despărțirea este iminentă, au fost mai multe lucruri care s-au acumulat în timp și pe care le-am discutat înainte de a lua hotărârea să mergem pe drumuri separate.”, a mai povestit vedeta.

De curând, Vlad Gherman a lansat „Până să te pierd”, o piesă care face referire la relația lui cu Cristina Ciobănașu. 

„Deși Vlad mi-a arătat piesa cu mult înainte să o lanseze, plângeam ori de câte ori o ascultam, momentul lansării a fost chiar mai greu, tocmai pentru că cei care ne urmăresc nu aveau de unde să știe că eu și Vlad eram mult mai bine față de perioada în care a compus piesa.

În același timp, pot să înțeleg reacția pe care a declanșat-o răspunsul meu din social media pentru că, probabil, cei mai mulți dintre cei care ne apreciază de atâta timp și care ne-au îndrăgit ca un cuplu au sperat ca piesa să conducă spre o împăcare.”, a mai spus Cristina Ciobănașu în același interviu.

 

https://www.tvmania.ro/cruella-4-iunie-la-cinema-295751

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton